Puszit kell adni a főnöknek

Kedves Terror blog!

 

Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.

 

Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval nem volt hivatalosan munka, idén viszont belecsöppentem a munka világába.

 

Adminisztrálni kell, táblázatokat készíteni, kávét főzni és egyéb hasonló teendők. Mindez 460 forintos órabérért, de ez a legkisebb baj, nem a megélhetéshez kell a pénz, ebből szeretnék elmenni majd ősszel egy külföldi kirándulásra az osztályommal.

 

A  gond a főnökömmel van, már ha egyáltalán nevezhetem főnökömnek, hiszen végülis a diákszövetkezet közvetített ki, de ez amúgy mindegy is. Szóval ő egy 30-40 éves férfi,aki azon túl hogy állandóan telefonál és mindenkivel üvöltözik elvárja, hogy az összes női alkalmazott puszival köszönjön neki.Reggel amikor találkozunk és délután, munka végeztével nyomni kell egy cuppanósat az arcára, nincs mese.

 

Mindez baromi kellemetlen, nagyon hülyén érzem magam tőle, de mivel mindenki ezt csinálja, nekem is ezt kell. beszélni még nem mertem vele erről és szerintem nem is fogok, mert akiket megkérdeztem azt mondták, jobb, ha nem teszem, két puszi nem a világ.

 

Nem tudom mi lenne a legjobb ebben a helyzetben, mert nem szeretném elveszíteni ezt a munkát, de így minden nap ideges vagyok és utálok  bejárni  az irodába.Megteheti, hogy elküld, ha megmondom neki, hogy nem akarok pusziszkodni vele?

 

Timcs