Újabb távmunka csalók

Kedves Szerkesztő!

Egy ilyen munkaajánlatot kaptam internetes bedolgozást keresgélve.:

"Kedves Lajos!

A levél mellé csatoltan küldök önnek egy tájekoztatót,melyből többet megtudhat a munkáról. Remélem az Ön érdeklődését is felkelti. (És az ország bármely pontjáról végezhető) Sokan kérdezik,hogy ez átverés-e,vagy lúzer,kamu cégről van-e szó. De biztosan állíthatom önnek,hogy egyik sem,mert én is ezt csinálom.

Üdvözlettel



A csatolmány szövege:

 

"-->Kedves érdeklődő!

 

Ön jelentkezett az általam feladott hirdetésre, ami azt jelenti, hogy olyan munkát vállalna, amelyhez mindössze számítógépre és internet elérésre van szükség! Kérem, figyelmesen olvassa el az alábbi munkaajánlatomat!


Lehet Ön diák, nyugdíjas, esetleg helyhez kötött, nincs munkahelye, vagy egyszerűen sok szabadidővel rendelkezik, amit szeretne hasznosan eltölteni.


Ezért célom az, hogy olyan munkaajánlatot nyújtsak, amely szakirányú végzettséget nem igényel, otthonában végezhető kereseti lehetőséget biztosít az Ön számára. Ajánlatom nem házalásos ügynöki munkát takar, hanem kizárólag otthon végezhető tevékenységet.


Én nem milliókat ajánlok Önnek, hanem munkát, amellyel megoldhatja anyagi gondjait, mely néha pár ezer forinton is múlhat.


Az otthon végezhető munka lényege, hogy nincs helyhez kötve, végezhető egyedül, családi vagy baráti összefogással, és ami talán a legfontosabb, hogy saját maga ossza be az idejét. Itt nincs főnök, vagy esetleg olyan kolléga, akivel nem lehet együtt dolgozni.


Ha Ön diák, akkor a tanulás mellett is tudja végezni, és talán kikapcsolódást is jelenthet a munka, emellett megkeresheti a tandíját is.


Ha nyugdíjas nyugdíjkiegészítőnek is jó és ez nem korlátozza a pihenésben. Az otthon végezhető munka mindenkinek ideális, mert hozzá lehet igazítani az életformánkhoz.


Úgy tisztességes, hogy előre felhívjam a figyelmét, mint mindennek, ennek a munkának is van némi befektetés része.


VISZONT EZZEL KAPCSOLATBAN TÖBB JÓ HÍREM IS VAN:


A befektetés


· nagyon minimális, és


· szó szerint pár napon belül visszajön.


· Ezek az összegek néhány száz forintról szólnak.

 

Megkérem tehát, hogy gondolja át ajánlatomat. Ha semmit nem próbál ki még esélyt sem ad magának, hogy esetlegesen tényleg tudna otthon dolgozni, és pénzt keresni.

 

Most pedig konkrétan a munkáról:


Én egy olyan munkát ajánlok Önnek, ami napi néhány óra ráfordítást igényel, és csak egy számítógépre, valamint internet elérésre van szüksége. A munka tájékoztatok, riportok és levelek másolásból áll, és ezeket kell e-mail-en keresztül eljuttatni a magadott címekre. Ezt a munkát Amerikában nagyon sok fiatal és idős egyaránt végzi, onnan származik ez az információ közvetítői bedolgozásnak nevezett fizetés-kiegészítő munka, és most kezd terjedni Magyarországon. Ezzel a munkával folyamatos jövedelemre tehet szert, ami csakis a szorgalomtól függ. A kereseti lehetőség elérheti a heti 5-25 ezer forintot, a kreativitástól és az időráfordítástól függően. A munka kizárólag e-mailezés útján történik, ez fontos!


Ha a felkínált munka elnyeri tetszését, akkor a dokumentum végén található megrendelőlapot töltse ki, majd az egész dokumentumot küldje vissza az e-mail címemre. A munkakezdéshez szükséges anyagokat a lentebb leírt összegért e-mailen küldöm el.


Tehát összegezve, íme a munka, amit ajánlok:


· tájékoztatók, riportok és levelek másolása


· fizetés teljesítménytől függően napi 5000 Ft is lehet,


· rendszerbe lépési díj: 600 Ft


Azért e-mailen küldöm, mert ez a legcélszerűbb. Egyrészt gyorsabban jut el Önhöz a munkacsomag, másrészt olcsóbb is, hiszen nem kell kifizetni a postai utánvét költségét.Ezért csak annyit kell tennie, hogy:


először ezt az egész levelet (kitöltve) visszaküldi az e-mail címemre, majd ezután elküldi a rendszerbe lépési díjat postai úton.


FONTOS, hogy a postai feladásnál a közleményben tüntesse fel nevét és e-mail címét, hogy tudjam kitől érkezett a rendszerbe lépési díj, illetve a későbbiekben a rendszer ez alapján be tudja azonosítani Önt. Ha megkaptam a rendszerbe lépési díjat, azonnal küldöm a munkacsomagot!

 

A fizetésről:


A fizetés a munkára szánt időtől függ. Azaz ha hetente küldi e-mailen az anyagot, akkor hetente jut pénzhez, ha havonta, akkor havonta. Fizetését banki átutalással, vagy belföldi postautalványon kapja kézhez, ezt kizárólag Ön dönti el.

 

Ez egy jól bejáratott munkaprogram, aminek ez a (600 Ft) a regisztrációs költsége. Ahhoz hogy el tudja az ember kezdeni a munkafolyamatot, ezt a minimális összeget kell fizetni ahhoz, hogy a munkacsomagot küldeni tudjam. A befizetett rendszerbe lépési díj után már további fizetési kötelezettsége nem lesz, csak magának dolgozik, és 1 héten belül már a többszöröse is visszatérül, ha a leírtak alapján lelkiismeretesen foglalkozik vele. És ez egyre több pénzt jelent Önnek is! Remélem örömét leli majd a munkában.

 

A MEGRENDELŐLAPOT MINDENKÉPP KÜLDJE VISSZA!!!!!

 

MEGRENDELŐLAP


Kérem, ezt a részt töltse ki, ha a felkínált ajánlat elnyerte tetszését.

NÉV:

E-MAIL CÍM:

DÁTUM:.

CÍM:

 

Az adatait természetesen senkinek, semmilyen célból nem adom ki.

Köszönöm az érdeklődését, ha további kérdése lenne, írjon bizalommal:

 

 

Az én válaszom erre, amit, vagy hasonlót javaslok másnak is:

Ilyen típusú "munkával" már kecsegtettek mások is és mindannyiszor ugyanazon kérdések merültek fel bennem.

 


Miért nem oszlatják el jogos kételyemet afelől, hogy ez nem átverés.

 

PL: munkáltató neve:

 

Elérhetősége:

 

Cégbírósági bejegyzési szám:

 

Szerződéskötés feltételei:

 

Ezek alapvető kritériumok lennének. Ha egy ilyen munkáltatótól kapnék ajánlatot, lehet, hogy akkor is fizetnem kéne X összeget, de tanfolyamért, kipostázott utánvéttel fizetendő munkacsomagért. Egyik sem kérné rózsaszín csekken és leinformálhatóak lennének.

 

Ha Ön "csak" 600Ft-ot nyúlna le csak tőlem ezzel a csalással és én lennék olyan hülye, hogy ki is fizetem, akkor Ön már keresett 600 Ft-ot. Valószínűleg velem együtt sok-sok embernek elküldte ezt a "FANTASZTIKUS!!!???" ajánlatot. Akár napi 25 ezer Ft is kereshet a gátlástalansága mértékétől függően.

 

A sok szerencsétlen meg futhat a "munkája" s főképp a pénze után!

 

Remélem, ezt most megállítom egy kicsit, mert az Ön neve és email címe, a levelével együtt, felkerül arra az oldalra ahoh ezen csalások után nyomoz a hatóság.

 

Ha már elég sok károsultja van az Ön "üzletének", így az az összeg akkorára rúg már amivel a bíróság is foglalkozik majd.Remélem, hogy akkor sokszorosát kell majd megfizettnie "fantasztikjus bevételének".

 

HA ÖN NEM EZEN CSALÓK KÖZÜL VALÓ, DE MEGTÉVESZTETTÉK, BECSAPTÁK, CSATLAKOZZON A BECSÜLETES MUNKÁÉRT, BECSÜLETES JÖVEDELMET AKARÓK CSAPATÁBA!

 

Nyugodalmas szép napot és becsületes jövedelmet kívánok!

 

Berki Lajos

 

U.I.: Javaslom, hogy gyűjtsük össze azon embereket, akit ugyanazon hírdető károsított meg, így talán nem csak ijezgetésre lesz jó egy ilyen válaszlevél.

 

Nagy Tisztelettel: Berki Lajos
 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.comcímre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!