Minden a szex és a nemi szervek

Döbbenetes sztori következik. Homoszexuális levélírónk belekényszerült egy "szerelmi" háromszögbe egy szerződés véglegesítése okán, de rosszul jött ki a történetből és a céget sem hagyhatja ott beteg édesanyja miatt.

 

Sziasztok!


Idén, alig 22 évesen léptem ki az iskolapadból. Szerencsém volt, hisz alig három hónapig voltam álláskereső pályakezdő. Sokan mondták, hogy nagy szerencsém volt, hisz már szeptember közepén munkába állhattam. Homoszexuális vagyok, de mivel nem viselek magamon semmilyen közismert sztereotípiát, ezért nem kötöttem senkinek az orrára, hogy szabadidőmben bizony nem nőkkel randizok.


Mondjuk nem is csináltam belőle titkot magánéletben, hisz fényképes profilom volt pár társkeresőn. Csak ugye a munkahely, az munkahely. Alig két hete dolgoztam az adott cégnél, amikor egy nap kaptam egy levelet az egyik társkeresőn. Az illetőnek nem volt képe, de ettől függetlenül hamar landolt az MSN partnerlistámon.


Egy hétvégi délutánt beszéltünk át. Ő nagyon kíváncsi volt. Kérdéseiből adódóan arra asszociáltam, hogy az illető nyilván biszexuális lehet, mert meglepő módon nagyon érdekelte a lányokkal való kapcsolatom. Pontosabban az, hogy le tudnék-e feküdni velük. Azonnal rátért a hármas együttlétre. Elméleti síkon mozgott az egész, így válaszolgattam a feltett kérdésekre. Ezek után gyorsan témát váltott, s a férfi kollégákat kérdezte, hogyan állok vele. Persze közöltem, hogy munkahely az munkahely. De akadni, akad. Így került elő a főnök fia, aki egyébként tényleg vonzó külsőleg, csak belül egy csöppet sötét.

 

A fenti után gyanútlanul sétáltam be hétfőn a munkahelyre, ahol aznap pont a főnök fia mellé voltam beosztva. Ebédidőben barátnője tévedt be, aki tetőtől talpig megnézett, mintha valami portéka lennék, amit meg akar venni. Nem foglalkoztam vele. Majd a munka végén ismét összefutottunk, s meghívott magukhoz. Őszintén bevallom örültem is, mert úgy voltam vele, hogy ez talán rásegít arra, hogy a próbaidőből legyen egy határozatlan munkaszerződés, hisz mégiscsak a főnök fia, s akivel jóban van azok évek óta a cégnél dolgoznak.


Felkészültem mindenre, főleg arra, hogy majd jönnek a kérdések a nem létező barátnőkről. Ezen a téren "harc edzett" vagyok. Azonban miután kényelemben helyeztem magam a lakásban jött a hideg zuhany, ugyanis a főnök fia közölte, hogy ő az az xy nicknevű "meleg", akivel én beszéltem hétvégén.


Döbbenettől szóhoz nem jutottam. Ekkor rátért arra a bizonyos hármas felállásra, ami oly nagyon érdekelte virtuálisan. Közölte, hogy hát ő nagyon szeretné, ha a barátnőjét valaki ő előtte tenné magáénak, mert az nagyon izgatná, de hát ő nagyon féltékeny. Egy meleg meg amúgy se venné el a barátnőjét. Bár ezek után volt pár szaftos megjegyzése... Kezdeti sokk után szabadulni vágytam a lakásból, s közöltem, hogy bizony én ebbe nem vagyok hajlandó belemenni. Ő próbált győzködni, s szemmel láthatóan a barátnő is nagyon izgalomba jött ettől. Én csak mondtam a magamét, hogy munkatárs, meg én ilyet soha nem csináltam. Majd elhangzott a "varázsmondat", miszerint akarok-e szerződést a céggel, mert azért kiderülne rólam, hogy nem vagyok heteró bizony eléggé hátrányos helyzetbe kerülnék.

 

Anyám betegsége - és az ebből következő anyagi megterhelés - miatt rábólintottam, de kikötöttem, hogy egyszeri alkalom lesz. Életem legrosszabb, legkínosabb és legmegalázóbb szexuális élményét tudhattam magaménak. Természetesen megkaptam a szerződést, habár a főnökömnél nem volt mérvadó a fiával való kapcsolatom, hisz ő ebből semmit nem érzékelt meg ugye előzetes reményeimmel szemben sem engedett meg a főnök fia érdekemben pár jó szót. Persze azt hozzáteszem, hogy a főnök fiával semmiféle szexuális kapcsolat nem volt azon az estén.


Túlléptem az egészen. Megvan az állás, anyagi problémák megoldva hosszabb időre. A főnök fiával nem is foglalkoztam, hisz egy-két alkalomtól eltérően külön műszakban voltunk. Aztán október elején megvariálták a műszakokat, hisz az üzletben mindig két-két ember dolgozik (kettő a raktárban, kettő az eladó térben). Meglepő módon pont a főnök fia került mellém. Hát egy csöppet kínos volt nekem, de úgy voltam vele lehetne rosszabb is. Ő eléggé előzékeny volt, s közölte is velem, hogy nagyon örült a korábbi dolognak, mert ő neki nagyon tetszett, s rég dédelgetett vágyát váltottam valóra. Gondoltam ennyiben ki is merülhetne a dolog. Azonban ahogy ketten maradtunk az eladótérben azonnal előhozakodott a szex témával. A közös "élmény" csak egy hétig volt téma nála, utána a szexuális életét ecsetelgette részletesen, hisz én "úgy" is ismerem a barátnőjét. 8 órás műszakban dolgozunk. Pénteket, szombatot kivéve a legtöbb napon naponta legalább 4 óra telik el úgy, hogy nem tudunk mit csinálni az eladó térben. És amikor ketten vagyunk belekezd "A" témába. Ha épp nem volt előző este semmi neki, akkor a betérő hölgy vásárlók, ügyfelek a beszédtéma, persze szex szempontjából.


Kezdetben nem zavart, hisz melegként lehetne sokkal rosszabb is. De a novemberi beosztásban is vele voltam (és a decemberiben is vele leszek) és egyszerűen képtelen másról beszélni, mint a szex. Mindenről az jut eszébe, mindenben női és férfi nemi szerveket lát, és persze, ha elfogyott a szufla, akkor rázendít a "közös" élményünkre. És persze mindezt elég kulturálatlan módon teszi.

 

A második hónap végén lassan idegroham kerülget.
Már úgy megyek be, hogy ha meglátom Őt, már hányinger, gyomorideg kerülget. Nem hittem volna, de egy-egy vásárló, ügyfél nekem megváltás, mert addig se kell vele beszélnem. Legutóbb leltár miatt egy huzamot kellett lehúznom vele. A hatodik óra után elméletben már azon ábrándoztam, hogy a kezemben lévő műanyag villát döföm a nyaki ütőerébe.


Én még ilyen emberrel nem találkoztam. Egyszerűen lehetetlen témát váltani vele. Minden és minden a szex és a nemi szervek. Először azt hittem, hogy ezzel akar kicsinálni, de kiderült, hogy bizony mindenkivel ilyen. Munkát egyelőre nem tudom otthagyni (tervezem), mert nincs meg a ledolgozott napok száma, mellyel segélyre jogosult lennék, hogy legalább anyám gyógyszereinek anyagi oldala nem terhelné a családi kasszát. Nem tudom mit tehetnék vele.

 


És igen. Ő a főnök fia.
 

 

Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.comcímre!

 

 

Munkajoggal kapcsolatos kérdéseket a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre küldheted!