Járvány a munkahelyen

Tisztelt Munkahelyi terror

 

Mostanság találtam rá az oldalra, és mivel szerintem nem egy egyedül álló problémám volna gondoltam megírom.Gondolom ilyen tájt sokakat érint a betegszabadság problémája. Nálunk az irodába hét elején megérkezett az egyáltalán nem várt influenza. Kolléganőm, aki összeszedett egy kiadós influenzát, mivel őt is behívták reggelre, kénytelen volt bejönni.

 


Szegény majd meghalt, full lázasan köhögve jelent meg a reggeli meetingen. Begyógyszerezve is 38,6 volt a láza. És nem engedték haza!!! Végül kb kirúgást kockáztatva vitte valaki haza. Elképesztő ez a felelőtlen hozzáállás a cég részéről. Közölték velünk, hogy most már mindenkire szükség van, mivel egyikünk kiesett.

 

Másnap kolléganőimmel hasonló tüneteket kezdtünk produkálni, ami érthető hiszen mellette ültünk a megbeszélésen. Egy óra múlva nem vicc 39 volt a hőm. Mivel nagyjából kirúgással fenyegetett minket a vezetőség, ott tartunk jelenleg, hogy egymásnak adagoljuk a lázcsillapítót és nagyjából örülünk ha élünk. Nem tudjuk, hogy mit tegyünk.


Az összes munkánk határidős értem ezalatt más cégeknek, megrendelőknek dolgozunk, és most van is belőle elég, nagyjából röviden ennyi volt a hivatkozásuk a problémáinkra.


Üdv Kata