A Távmunka.NET is lehúzza a dolgozni vágyókat?

Kedves Bloggolók!


Már sokadszorra kapom meg ezt a "felhívást" távmunka regisztrációra.Jó lenne ha szélesebb nyilvánosságot kapna a munkanélkülieket lehúzni, becsapni próbálók listája.

üdv,


H. N


---------- Forwarded message ----------
Date: 2012/5/10
Subject: [Fwd: Jelentkezési határidő, szerződéskötés]
To: h.nellii@gmail.com

 

Távmunka.NET

 

Jelentkezési határidő: 2012. május 15.

Tisztelt Jelentkező Munkatársunk!

Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Távmunka.NET On-line munkaszervezési rendszerbe a regisztrációs határidő 2012. május 15.

Jelentkezése esetén - amennyiben még nem tette meg, a határidőig kérjük hogy a http://tavmunka.net internetes web oldalon található regisztrációs adatlapot kitölteni, valamint a regisztrációt hitelesíteni szíveskedjék.

A PaPal Akció keretében, 1 hónapos próbaidő felhasználásval regisztrálhat Magyarország első és egyetlen 8 éve működő On-line távmunka rendszerébe! A próbaidőt követően fél éves, 1, vagy 2 éves szerződéses időszakban dolgozhat a rendszerben.

Regisztrációs díj: 1.900,-Ft Bankszámla szám: paypal@telecomex.hu (PayPal)

Látogasson el web oldalunkra, ahol munkatársaink az On-line ügyfélszolgálaton illetve telefonon készséggel állnak rendelkezésére!

 

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.