Utánam nem nyertek támogatást

Üdv!

Rendszeresen olvasom az oldalt, így úgy döntöttem én is megosztom legújabb történetemet. Múlt héten hétfőn elküldtem önéletrajzom egy eladói állásra. Kb. fél óra múlva hívtak is, hogy mikor tudok megjelenni személyesen. Mondtam, hogy másfél óra múlva ott is leszek. Megérkeztem, köszöntem. Oda jött hozzám az ügyvezető igazgató, kérdezte mit akarok. Mondtam neki, hogy nemrég beszéltünk, jöttem az eladói munka miatt állásinterjúra. Az mondta, az az állás már nincs, más nem érdekelne e. Mondtam:dehogynem. Telefonos értékesítés lenne, br.130.000 ftért, 8 órában bejelentve. Megbeszéltük, hogy tökéletes lenne, mivel dolgoztam már hasonló munkakörben. 3 hónap próbaidő után beszélhetünk jutalékról is.

Megállapodtunk, hogy május 1-jétől be leszek jelentve, addigra megkapják a munkaügyi központtól az értesítést, hogy támogatnak e. Hazamentem, örültem nagyon. Ma nézegettek ismét a munkaügyi hivatal állásajánlatait, és felfedeztem ezt a telefonos értékesítői munkát. Eléggé meglepődtem. Ezért felhívtam az ügyvezetőt. Bemutatkoztam, azt mondta, hogy utánam nem nyertek támogatást. Mondom rendben, de hogyhogy? Hát ő nem tudja. Különben sem tudja ki vagyok, és én nem is jelentkeztem hozzájuk semmilyen pozícióra. Hiába bizonygattam, hogy személyesen beszélgettünk, ígéretet is tett. Azt mondta, ha ennyire érdekel az állás, akkor felvesz 4 órában, alap fizetést nem ad, csak jutalékot. Így is érdekel e? Mondtam, engem csak az eredeti feltételekkel érdekel az egész.

Azt mondta utána néz, majd lerakta a telefont...Azon gondolkodom,szóljak e a munkaügyi központnak, hogy nem pont azokkal a feltételekkel akarja alkalmazni az embert, amit hirdet..

Köszi, hogy elolvastátok. Üdv: Bea