A kedvesem gyomorideggel megy dolgozni

Tisztelt munkahelyi terror!

 


A barátnőm nevében írom ezt a levelet. Aki 14 éve dolgozik egy étteremben, persze mindezek az évek bejelentés nélküliek.A kollegákkal nagyon jó a viszonya, segítik egymást lelkiekben is, mert azt kell naponta a főnökség miatt (férj, feleség, meg a 25 éves lányuk ), nap mint nap megalázzák őket, gyakran a vendégek előtt. Felváltva ülnek az étterem részben,és csak az alkalomra várnak mikor kibe tudnak belekötni. A kedvesem gyomorideggel megy dolgozni, és két szendviccsel a kezében, mert persze a borravaló nem az övéké(ami nem kevés ) azzal a címszóval, mert leeszik leisszák. Igen azért visz magával szendvicset, mert enni sem mernek.

 Individaul-Therapy.jpg

Többször gúnyosan megjegyezte nekik a főnök, állva- kapkodva evés közben, (ebédszünet nincs)hogy megeszik a hasznot. Volt olyan kollégája aki a vendégtől visszajött maradékot ette meg, mert már szédült az éhségtől,du. -an 4órakor.A fűtés télen minimalis, a hőmérő higanyszála éppen, hogy eléri a 14 celsius-fokot. A vendégek kabátban ettek, ő meg mozogni is alig bírt sok ruhában. Előnye volt, hogy a főnökség is fázott, igy nem ültek ott folyamatosan.

 


A napokban elhatározta magát, hogy felmond mert két munkalehetőséget is kapott, és erre nem megengedett hangnemben beszéltek, orditottak vele. Pedig felajánlotta, hogy addig marad még találnak valakit a helyére. Ekkor hangzott az a mondat el, hogy de olyat mint te biztosan nem találunk, mert a legerősebb emberünk vagy. Hát igen,!!!

 

Mindig azt a lovat ütik amelyik húz! De már nem hatják meg ezek a felületes szavak!

 

Új állás! Új élet! Válts velünk Te is! Több ezer állásajánlat a Cvonline.hu oldalán.

 

unnamed_1.jpg