Hátulról ütött meg a főnököm

Tisztelt Mt!

 

! Munkahelyemen történt egy "incidens": Odamentem kérdezni valamit a főnökömtől, erre ő meg nekem esett, úgy üvöltött velem, mint egy kutyával, amiért nem tudok valamit, amiről még nem is szólt. Elszakadt a cérna, "lekúrvaanyáztam" hogy velem ne beszéljen így, erre, ahogy elfordultam, hátulról lekevert nekem egyet.

 

Tudom, én nekem sem lett volna szabad azt mondani, de nem bírtam tovább. Az üvöltözése rendszer, mármint hogy olyanért üvöltözik, amit nem is tudhatunk (már ott tartottam alapból, hogy céges telefonomat saját pénzből lecserélem egy okostelefonra, hogy rögzíteni tudjam, amit mond), nagyon sokat dolgozunk, ez a hét különösen stresszes volt (min. napi 10 óra), nekem személy szerint több, mint 2 hete nem volt szabadnapom.

 angry-boss1_.jpg

Az alapból nehéz munkánkat megnehezíti az ő szervezői hozzá nem értése. Az esetnek több szemtanúja is volt, és olyan helyen történt, ami elvileg be van kamerázva, csak éjjel sötétben nem tudom, látszódhat-e valami a felvételen. +Én nő vagyok. Ő férfi.

 

Az lenne a kérdésem, ilyenkor mit tehetek. Jogom van-e beperelni a főnökömet, és ha igen van-e egyáltalán értelme? Előre is köszönöm a segítséget

 

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg