Kirúgtak a betegállomány alatt

Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com

T. Cím,

 

segítséget szeretnék kérni, vagy véleményt.A történet:gerincsérv műtétes vagyok,amit a munkahelyemen és az üzemorvos előtt sem titkoltam soha. 5 éve dolgozom itt, 4 éve vagyok minőségellenőr. Most felmondtak, mivel betegállományba mentem 1 hónapra, ebben az időben kaptam kezelést a sérvemre (ami sajnos kiújult) mikor vissza akartam állni munkába, közölték,hogy rendkívüli üzemorvosi alkalmassági vizsgálatra kell mennem.

 th_452_520_rontgenbudapest.jpg

Alkalmatlannak talált a betegségem miatt! 4 évig alkalmas voltam?Az ügyhöz tartozik,hogy tavaly szeptemberig csökkent munkaképességűnek számítottam( 40 % )de levették 25 %-ra a felülvizsgálaton Tatabányán tavaly.A munkáltatóm persze nem tudott más munkát biztosítani nekem,mivel ők sem vállalják a felelősséget értem!

 

Azt szeretném megkérdezni,hogy érdemes-e felülvizsgálatot kérnem ! (Üzemorvosit) A felmondási időm szeptember 18-án jár le.

 

Köszönöm segítségüket.    

 

P. Lászlóné

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg