Rémálommá vált a külföldi munka

Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com

 

Helló!

 

Sajnos azzal a problémával fordulok most önökhöz , hogy a segítségüket kérjem nem tudom van e értelme de nem tudom hová fordulhatnék!

Én és két társam legálisan szerződéssel dolgoztunk egy német cégnél bejelentve ( szerződés nálunk van ) viszont mindenfelé dolgoztunk a világon legutóbb Franciaországban. Sajnos közben a cégről olyan információk juttak el hozzánk és maga a cég is olyan feltételeket kötött ki amit már nem tudtunk vállalni, ezért próbaidő alatt ( 6 hónap ) ott hagytunk április 17-én.

Sajnálatos módon azóta sem telefonon , sem emailben nem lehet a céget elérni mikor talán a titkárságon felveszik akkor le is teszik azonnal, kaptunk egy bérszámpapírt mi szerint a még x összeg fizetés jár nekünk de mind a mai napig ez nem történt meg!

Mennénk másik munkahelyre de sajnos addig nem tudunk mig ez le nem zárul, ráadásul a cég fizette a szállásunk +kaja de ezt én előlegeztem meg a csapatnak saját pénzből és azt sem fizetik ki!

Kérem a segítségüket, hová fordulhatok + elérhetőséget is ( olyat ami él is ) munkaügyi felügyelőség stb...

 work-smarter-during-the-workday.jpg

Magyar hölgy delegált minket ki cégnél alkalmazott és először még az volt , hogy ő a mi könyvelőnk, aztán már ő semmit sem tud és ne fenyegetőzzek mert ugy sem tudok mit tenni még én ütöm meg a bokám!

 

De könyörgöm szerződéssel, legálisan voltunk mi kell még ettől több?

Mellesleg már 3-4 éve kint vagyunk, nem ennél a cégnél de EU-n belül sosem volt gond csak itt!

www.dg-ims.de ez a weboldala a cégnek de itt semmi sem él sem a kontakt semmi!

Elnézést a fogalmazásomért de már azt sem tudom mit tegyek, hová forduljak összevagyok zavarodva!

 

Kérem önöket mihamarabb legyenek szívesek segíteni vagy valahogyan felvenni velem a kapcsolatot!

 

Aztán Ketten Ludwigshafenben a bbs-personalservice-nél dolgoztunk annyit adtak hogy eppen hazajöjjünk de 2 napot az utcán aludtunk azt igertek majd utalnak azóta sem történt semmi de többen vagyunk igy van akinek 1600 euro helyett 400 at utaltak és kuss van neki....Szerződések, órapapírok stb képek minden van ( lakcím , konto sajat erőből ).

Könnyen irjak kint jelentsük fel de ha vlakit honapokig nem fizetnek ki es aztan sem az szoszerint hajlektalanna valik ezt hasznaljak ki plusz nekem 3 kiskoru gyermekem is van Mo-n semmit sem kapok.

 

Utolso kerdésem németországban mi a hivatalos neve az arbeit polizei-nak?

Köszönöm!