Breffo® Spiderpodium, hogy mindig tudd, hol a mobilod

Veletek is előfordult már, hogy a mobilotok egyszerűen felszívódott az íróasztalon? Volt, nincs, mintha a föld nyelte volna el, pedig Ti a helyére tettétek és egyébként is, megmagyarázhatatlan az egész. Biztos megint a főnök kiskedvence pakolta el valahová, igen, másként nem is történhetett! Vagy vegyük azt a fránya fényképezőgépet. Ha éppen szükségünk volna rá, mert hamarosan karácsonyi buli lesz a munkahelyen és szeretnénk megörökíteni, hogyan szórakoznak a tisztelt kollégák és kolleginák, akkor valahogy soha nincs a helyén, ahova utolsó emlékeink szerint tettük. Én a magam részéről a rendszerető, ám azt megtartani csak rövid ideig képes egyének valószínűleg elég jelentős táborába tartozom. Szinte soha sem tudom, mit hova tettem és rengeteg időt vesztegetek el azzal, hogy a dolgaim után kutatok.

 breffo06.jpg

Szerencsére nemrég egy olyan kütyütartót kaptam tesztelésre és mindennapi használatra, amely megoldást kínált a problémámra és pillanatok alatt nélkülözhetetlenné tette magát, nekem pedig megspórolt egy csomó időt és egy jó adag idegeskedést. Ez a kis okosság nem más, mint a többszörös díjnyertes Breffo® Spiderpodium. Az Év Mobiltartozékának is megválasztott Breffo® Spiderpodium képes dokkolni, megtámasztani, belógatni, vagy rögzíteni szinte minden típusú és formájú okostelefont, navigációs egységet, mini tabletet, digitális fényképezőgépet és mini bluetooth hangszórót gyakorlatilag bárhol, bármihez.

 breffo10.jpg

Én a magam részéről mindenhova magammal vittem és ahol huzamosabb időt töltöttem, egyszerűen előkaptam, belepakoltam a telefonomat és elhelyeztem az asztalon. Egyrészt így mindig tudtam, éppen hol van, másrészt biztos lehettem benne, hogy nem pakolok rá semmit, nem lököm le a földre egy dossziéval, ráadásul bárhol használtam, mindenhol megcsodálták és megjegyezték, mennyire praktikus és milyen jópofa. Nem véletlenül dicsérték agyba-főbe olyan neves sajtóorgánumok is, mint a Top Gear, BBC Radio, The Guardian, Mashable, vagy épp a Wired, vagy a The New York Times.

 breffo09.jpg

breffo11.jpg

Ha még nincs ötletetek, mivel ajándékozzátok meg a barátokat, vagy rokonokat, esetleg saját magatokat idén Karácsonykor, akkor a Breffo® Spiderpodium kiváló választás lehet. Több, mint 50 országban kapható és szerencsére már nálunk is elérhető. Az üzletek listáját és további hasznos információkat az alábbi oldalon kaphattok!

 

http://yudam.hu/yudam_info_page_breffo.htm