Támogasd a Munkahelyi Terror blogot!

A Munkahelyi Terror blog 2008 óta működik megszakítás nélkül, azzal a céllal, hogy a munkavállalókat és a munkáltatókat párbeszédre késztesse és az álláskeresőket, a munkahelyükön bajba jutottakat támogassa jogi tanácsadással, valamint a nyilvánosság erejével. Az elmúlt lassan 7 esztendő alatt a szerkesztők teljesen ingyen igyekeztek segíteni, ahol csak tudtak, a néha-néha előforduló reklámbevételekből,- összesen pár százezer forintról beszélünk- pedig szinte mindent visszaforgattak.

 

Az utóbbi időben felmerültek olyan ötletek és tervek, amelyek szintén az olvasóinktól származnak, amelyeket szívesen megvalósítanánk, de az anyagi erőforrásaink ezeket már önerőből nem teszik lehetővé. Új blog design és honlap, videórovat, állandó online jogi segítség, aktív moderálás,mind-mind kiváló törekvések, de sajnos már nem győzzük finanszírozni őket.

 

Arra kérünk benneteket, amennyiben hasznosnak és eredményesnek tartjátok munkánkat, vagy csak szívesen olvastok bennünket, támogass minket és a céljainkat! Első körben arra szeretnénk tőletek támogatást kérni, hogy biztosíthassuk egy főállású és egy félállású szerkesztő munkáját. Ehhez körülbelül 4-500 támogatóra lesz szükségünk.

 

Mit támogatsz, mennyivel? 

 

Havi 1000 forint állandó átutalással, vagyis két sör/kávé árával egy cikk szerkesztését.

 

Havi 2000 forint állandó átutalással, azaz egy mozizás vagy színház árával, hogy plusz 100 emberhez eljussunk a Facebookon.

 

Havi 5000 forint állandó átutalással, tehát egy vacsora árával a jogi levelek megválaszolását.

 

Havi 10000 forint állandó átutalással, vagyis egy teli tankolás vagy egy családi délután árával egy napi munkánkat.

 

Prémium támogatás

 

Támogass minket 50 ezer forinttal, és fizesd ki az új honlapunk költségét.


Támogass minket 100 ezer forinttal, és fizesd ki egy havi munkánk, vagy az élő online jogi tanácsadás árát.

 

12.jpg