A magánéletünkben vájkálnak

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Tisztelt Munkahelyi Terror!

 

Szeretném meg tudni, hogy kötelességünk e mindenről tájékoztatni a főnökeinket, ami a magánügyeinket érinti. Mi egy tanyán dolgozunk és ott is lakunk. Kötelesek vagyunk -e beszámolni, milyen célból látogatnak meg bennünket, ha nem érinti a munkavégzést? Magánjellegű dolog, nem törvénysértést követtünk el, csupán teljességgel magánügy, amit nem szeretnénk senkivel megosztani!

 

Érhet ez miatt hátrány bennünket, ha elveszítjük, a munkánkat, van e lehetőség jogorvoslatra. Mi továbbra sem szeretnénk, ha ennyire belefolynának a magánéletünkbe. Bármit mondunk, azt mondják, hazudunk. Megfenyegetnek rendőrségi nyomozással, hogy van olyan ismerősük, aki utána tud nézni kié a gépkocsi, s akkor úgyis meg tudják ki volt a látogatónk és miért keresett fel bennünket. Joguk van ehhez? Nem történt semmi bűncselekmény, vagy hasonló. Teljességgel magánügy volt, ami kizárólag a páromat és engem érint.

 m1nyblpw39j1.png

Köteles vagyok-e mindenről beszámolni, ami ott elhangzott? Nem állunk semmiféle eljárás alatt sem. Nem folyik ellenünk semmiféle büntető eljárás. Próbáltam velük megbeszélni, de sajnos nem lehet, mert minden válaszuk az, hogy hazudunk. A munkára szükségünk van. Váltani nem egyszerű már a korunk miatt sem. Ráadásul ezek után feltételezhetjük az utánunk"nyúlást"is.

 

Kérem, ha tudnak, tanácsot adni segítsenek. Köszönettel