26 évesen teljesen megőszültem

Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!

 


Levelemmel azért kerestem meg az oldalt,hogy elmeséljem a történetem! 1,5 évet dolgoztam egy 3 és 4 csillagos hotelban ( Zalakaros). Gyógymasszőrnek jelentkeztem a hotelba hamar fel is vettek aminek kezdetben nagyon örültem,aztàn utàna jött a feketeleves! Abban àllapodtam meg a fönőkasszonnyal,ha nem lesz masszàzs akkor a szobaasszonyoknak be kell segitenem a takarítàsba (feladatok:szobatakaritàs, mosàs,vasalàs, lèpcsöhàz felmosàsa,kevés vendég esetèn ablakpucolàs, fugasikàlàs),amivel nem is volt problèmàm.

 

oszhaj_5.jpeg

 

A pohàr akkor telt be mikor jött egy új masszörsràc aminek igazàbòl örültem,végre lesz kollegàm ès nem kell 10 órán keresztül szünet nèlkül masszirozni (mert igen előfordult hogy 10 óra alatt annyi pihenöt nem kaptam hogy kimenjek a mellèkhelyisegbe).szóval megjött az új sràc, így a főnökassszony a kollegànak adta a masszàzsokat,èn semmit ,mehettem fel takarítani.Bántotta az önérzetemet,hogy 4 évnyi tanulás után olyan munkát végzek mint 8 általános végzettségüek,meg addig a napig dolgozhattam a szakmámba utána egyik napról a másikra lefokoztak,pedig 1,5 éve voltam a cégnél heti 1 szabadnap és napi 10 óra munka után ennyi jàrt nekem,arról nem is beszélve,hogy előfordultak olyan hónapok mikor a bérem sem kaptam meg rendesen.

 


Munkakörnyezet sem volt nagyon szívélyes mert mindennap ordítottak a dolgozokkal,ha végeztel le kell jelentkezni elmondani mit csináltál aznap.Szabadságot kivenni nem tudtad mert nem adták ki, kifizetni sem fizették mondván bele van kalkulálva a béredbe.olyan nagyfokú stressz volt állandòan,hogy sajnos 26 évesen teljesen megőszültem!

 


Köszönöm hogy történetemet kiposztolják talán bízva abban,hogy a munkavállalok elkerülik ezt a helyet. Nemhiába mondták mindig a szállodára kivül egy szèp piros alma,de belül rohad az egész!!