Pszichoterror a pékségben

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

 

Tisztelt Cím!

Alább leírjuk (ketten) gondunkat röviden és amennyiben lehetséges, nagyon kérjük, segítsenek, hogy ilyen másokkal ne forduljon elő.

 

Egy hajdúhadházi pékségben dolgozunk bolti eladóként 5, ill. 7 éve. A tulajdonos részéről mára olyan szintű pszichoterrorba kerültünk, hogy egészségi állapotunk miatt táppénzre kerültünk.

 

 baker.jpg

A munkahelyünk közelébe érve is már nem csak a gyomrunk remeg, hanem az egész testünk. A táppénzes igazolást viszont be kellett vinni. Ekkor a főnök a legelvetemültebb állati ordítással újra, eddig még nem tapasztalt mélységben alázott meg mások előtt magából kivetkőzve. Ez az ember (?) Gátlástalanul, a legaljasabb kifejezésekkel alázza meg a főleg nődolgozókat minden vonatkozásban, - ráadásul alaptalanul.

 

Olyan szavakat enged meg magának, amelyeket a legalávalóbb ember az állattal sem használ. Ezeket ide le sem merjük írni, van azonban erről hanghangfelvételünk.

Ráadásul még az sem zavarta, hogy mindezt mások előtt tette.

 

Nagyon kérjük Önöket, ha tudnak, segítsenek abban, hogy hogyan és hol lehetne elégtételt szerezni magunknak (ha már a mi egészségünk ráment erre a munkahelyre), de a még ott dolgozók, akik ugyanebben a terrorban vannak tartva, ne szenvedjenek tovább és ne jussanak el addig a visszafordíthatatlan egészségkárosodásig, mint mi ketten.

K. S.

Cs. G.