Állandó megaláztatások

 

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, azmhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot

 

 

Tisztelt Munkahelyi Terror blog!

 

Az én történetem csupa jóindulat! Sajnos én sem tudom mit tehetnék!!!!! Az én munkahelyemen is van két közkedvelt hölgy! Az egyik azt képzeli magáról hogy mindenhez ért! Maga mellé édesgetett egy tanulatlan ostoba beosztottat és ketten terrorizálják az egész falkát! Úgy mond senki nem mer neki,nekik szólni,mert féltik a munkahelyüket! Olyan alattomos, képmutató,szókiforgató módon hogy esélyed sincs! Az állandó megaláztatások nap mint nap!

 

A munkád mindig minősíthetetlen,!A galambürülékét felmosómoppal szétkenve, felvakarni,a tisztító szerek nem megfelelő használata! Az utcai lépcső körömkefével való felsikálása,miközben az emberek jönnek-mennek az utcán!!!!! A WC papír megkezdve legyen amikor még új,mert ő nem fogja keresgélni a megkezdett részét!!! Nem beszélve a kollégák,kolléganők össze uszításáról!Hozzá téve ha az nap mosolyogni lát megjegyezve: már nemsokáig!!!Na? És dolgozd végig a napodat egész nap attól félve hogy megint miért köt belénk!

 

why-are-you-sad001.jpg

 

"Egy-két emberbe"mert ugye itt csak ők tudnak és dolgoznak jól!! Nem hiszem hogy nincs ennek semmilyen formában valami megoldása!!!!Azon kívül hogy felmondjunk! Van hogy szabadnapomon otthon is zaklat telefonon!!

 

Van valami megoldás?????