Így szívat a multi pár száz embert

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt Cím!

 

Egy rövid történet, hogyan szívat egy multi pár száz embert.

 

Cégünknél (amely olyan segédeszközöket és szolgáltatásokat fejleszt, amelyek megkönnyítik az intim egészségügyi problémákkal élők hétköznapjait) kitalálták, hogy 2016.04.08-án szombaton nyílt nap lesz. Az éjszakás műszak, hogy ne szombat reggel érjen véget, s vissza tudjon jönni a nyílt napra vasárnap este (04,03) kezdi az éjszakás műszakot. Így vasárnaptól csütörtökig telt az éjszakás hét.

 

Vasárnapra túlóra, a pénteki napra pedig választani lehetett: vagy szabadság, vagy fizetés nélküli, nem  fizetett távollét. A legtöbben a nem fizetett távollétet választottuk. Gondoltuk, rendben van a dolog. Sajnos, a nyílt nap nem volt valami népszerű. Jóformán csak a vezetés volt jelen.

 12347728_960274110713843_3023759130341902638_n_0.jpg

 

A bosszú nem késett csak egy két hetet:

 

Tegnap (péntek) közölték: aki nem fizetett távollétet kért, az menjen be a NAV-hoz s jelentse be, hogy arra a pénteki napra nincs TB-je, így saját magának kell állni az aznapi TB-t. Ugyanis a munkáltató nem fizeti! 

 

A sok nő azt sem tudja, mit csináljon. A törvény szerint 15 napon belül kell bejelenteni, ha nincs az ember fiának illetve lányának TB-je. Ez ma lejárt. Minket tegnap délután tájékoztattak. 

 

Meg lehet ezt tenni? Mit lehet ekkor tenni?

 

Sajnos senki nem mer szólni. Mindenki csak morog, s a munkahelyét félti. 

Köszönettel:

 

C. Nők. (44 fő)

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!