Előléptetés helyett kirúgtak

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt Munkahelyi Terror!

 

Nem találtam ehhez hasonló kérdést, így remélem jó helyen teszem fel. A rövidke történetem a következő, 1 hét leforgása alatt, a beígért vezető beosztásból a kirúgásom lett a próbaidő alatt.


Utolsó napokat éltük, amikor mindenki meglepetésére jött a telefon, hogy elköszönnek tőlem és küldik a papírt, de ezt nem velem közölték, hanem a bolt vezetőjével, aki ezt szóban átadta. Mivel tőle is azt hallottam, hogy jól dolgozom, többször szóbeli dicséretet kaptam, így értetlenül állok a dolgok előtt, főleg az után, hogy meg sem tisztelnek annyival, hogy a főnök úr közölje. 1 héttel korábban még a vezetői lehetőségekről beszéltünk.

 119702748.jpg

 

Nem szeretném rabolni sem húzni senki idejét, ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy van-e rá mód, hogy legalább megtudjam, miért történt így, illetve valahogy tudok-e tenni valamit, hogy legközelebb ne járjanak el ilyen gerinctelen módon. Tudom hogy 3 hónap alatt felmondhat mind a két fél, de ha nem érzem igazságosnak, akkor a minimum amit szeretnék elérni, hogy tudjam, mi volt a gond.


Köszönöm előre is a segítségeket.

 

Üdvözlettel: Tamás

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!