A pszichoterror virágzik a biztosítóknál

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt Munkahelyi Terror!

 

 Az igazságról mindenki mélyen hallgat, mert félnek az üzletkötők! De miért is? Mert a munkahelyi pszicho terror virágzik a biztosítóknál. Megfélemlítik az üzletkötőket, a terv cél elérése érdekében. És aki mer gondolkodni, azt nem szeretik. Előbb - utóbb áll indokot találnak az elbocsátásához. Mert az egyszerűbb, mint a Munka Törvénykönyvét betertaniuk.

mobbing_fejlec.jpg

A fizetéseket, juttatásokat illetően. A birói kart érdemes lenne felülvizsgálni, akik a perekben ítéleteket hoznak felelőtlenül. Ezzel tönkre teszik a családok élethelyzetét, ami amúgy is megszenvedi az ilyen munkakörben dolgozók minden napjait. Jelen vannak a biztosítónál a pszicho terror. De még utóhatásként a biróságokon is, ahol a munkaügyi pereket eltusolják. Nem kivizsgálják az üzletkötők panaszait. Nincs jogorvoslat, csak itt is a munkáltatói hatalomnak való behódolás. Az üzletkötőket senki sem védi meg még a biróságokon sem kapnak jogorvoslatot. Ezt nem veszi észre hivatalból senki sem?

 

Miért nem bírálják felül a birói munkavégzést? Mert nagyon nagy szükség lenne pont ilyen esetekben a pártatlan bírói hozzáállásra. Ne az üzletkötők kizsákmányolását hagyják jóvá az ítéleteikkel.

 

A tapasztalatok alapján:

 

Üzletkötő vélemény

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!