Elég a terrorból és az embertelen bánásmódból!

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

 

Tisztelt MT!

 

Bemásolom azt, amit a Facebook oldalamon tettem nyilvánossá. Elég a terrorból! Minden támogatást megköszönök! Kedves Emberek! Hosszú évek óta figyelem és szenvedem el jómagam is munkahelyeken azt a minősíthetetlen viselkedést, amit egyes ott ragadt, csak azért megy be, hogy másokat kikészítsen féle dolgozók művelnek. Eddig sem hagytam. Most sem hagyom.

 

Engem olyan mértékű megalázás, gyalázat és embertelen bánásmód ért tegnap, ami kimeríti a becsületsértést, az emberi méltóság meggyalázását, a munkához való jog akadályozását, a szándékosan rossz színben tüntetést fel mások előtt (ez a gyilkos rosszindulatú híresztelés, amiknek semmi valóság alapja). Ezt azonban most nagy nyilvánosság elé akarom tárni, mivel olyan fokú a megalázás mértéke és munkajogi per is lesz belőle, hogy példaértékű legyen minden ember számára! Nem, ezt senki nem teheti meg! És hogy mennyire elszánt vagyok, akár nemzetközi EMBERI JOGI bírósághoz fordulok! Elég volt. Most minden a helyére kerül. Oknyomozó újságírók, riporterek jelentkezését várom. Minél előbb kiderül az igazság, annál előbb lesz vége ennek az embertelen bánásmódnak, ami a munkahelyeken zajlik Magyarországon! Kedves Emberek mindenkinek jogában áll dolgozni, emberi bánásmódban részesülni, senkinek sem kell eltűrnie a gyalázást, sértegetést és szándékos lejáratást!

 stop.jpg

Kérlek, osszátok ezt meg, hogy lássák az emberek, mi folyik itthon, és bár mindenki tudja, eddig senki nem tett ellene semmit. Én most fogok, és várom a bátor önmagukért kiálló emberek jelentkezését, akiket hasonló inzultálás ért, és még azonnal el is küldték próbaidő alatt a munkahelyről! Tekintettel arra, hogy ezt nem egyedül követte el, követelem, hogy azonnal bocsássák el mind a 4 bántalmazót, ugyanis súlyos szakmai és munkahelyi hibákat követtek el! Több pontban megszegték a szabályokat, mert úgy gondolták, ők megtehetik. A szünetidőn kívül rendszeresen jártak ki 30-35-40 percekre 4-esben, nekik lehet? Ki és hogyan engedheti meg? Nagyon sok ember miattuk lépett ki erről a munkahelyről. A hozzáállásuk, a viselkedésük, az a borzalmas utálat, gyűlölet, amit művelnek minden jó és életképes emberrel, az leírhatatlan. Azt hitték, megússzák ismét... De nem. Kérek mindenkit, aki engem szeretne támogatni, jelezze üzenetben, vagy ossza meg ezt a felhívásomat, mert valóban megelégeltem, hogy ebben az országban tanulatlan és rosszindulatú emberek, akik még el sem indultak sehova, irigységből, féltékenységből "irtják" a jó dolgozókat, és meg lehet nézni, hova jutott az ország ezzel a bánásmóddal pár év alatt.

 

Na ezért megy innen ki külföldre mindenki! Minimálbérért senki nem tűri el az embertelenséget, és másért sem szabad!!! Lejárt az ideje minden ilyen gerinctelen aljas embertelen bánásmódnak! Elég volt! Próbapert, nyilvánosságot, médiát és kártérítést követelek, a legmagasabb összegűt, mert az én életem minden perce és az emberi méltóságom nagyon drága! Senki nem alázhat meg soha büntetlenül! Főleg ok nélkül valótlanul és szándékosan nyilvánosan lejáratva! Köszönöm mindenkinek, aki segít!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!