Megfenyegettek és üveget dobtak utánam

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

 

Tisztelt Munkahelyi Terror!

Munkahely váltást terveztem, ugyanis nem voltam megbecsülve munkahelyemen. A munkámat mindig lelkesen elvégeztem, de ez a munkáltatómnak sose volt elég, mindig talált valamit, amibe beleköthet, és így többször is szóban megfenyegetett, de volt példa, hogy üres üveget dobott utánam!

Tegnap úgy döntöttem nekem elég, hogy mások után dolgozok, és nem vagyok megbecsülve, sőt 1,5 év alatt kétszer kaptam meg időben a fizetésemet, mindig valami "zsebpénzzel" kiszúrták a szemem és csöpögtetve kaptam meg a maradékot. A kérdésem az lenne, ha nem írtam alá a papírjaimat és a fizetésemre azt a választ kaptam, hogy: " Leszarom a pénzedet, hétfőn megkapod azt, ami jár!" Választ kaptam mit tehetek? Elviekben ő fogja kihozni kocsival a pénzem.

boss-kick-fire-1.jpg

Két félelmem közül az első hogy megver, és itt van ami jár cím szó a folytonos megfélemlítésre gondolva ez kitelik tőle, 2.az hogy annyi pénzt fogok kapni, ami a papíromon van. Ez kb. 56 ezer forint, heti 20 órás bejelentés. Heti 5 napot dolgoztam 11 órában és jelen pillanatban 102 ezer forinttal tartoztak.

A pénz nem is érdekelne, ha a barátnőm nem szülne két héten belül, csak hogy megszabaduljak ezektől az emberektől. De így sajnos nagyon is szükségem van a pénzemre!

Válaszukat előre is köszönöm!

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!