Folyamatosan zaklat a volt főnököm

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt MT!

Ismét írok, újabb történet , ami már betesz egy kiskaput! A munkahelyem otthagytam, mivel tűrhetetlen munkakörülmények, kihasználás, kettős papírozás volt ( össze vissza jelenléti ívek, furcsa bejelentés) de azóta eléggé kellemetlen, hogy a volt főnököm egyszerűen nem hagy békén.

id-10089874.jpg

Egész nap hívogat, hétvégén is, kora reggel is, késő este is, hogy menjek vissza dolgozni neki, persze semmivel se adna jobb körülményt és ugyan úgy 400 óra ( +-15) lenne a havi munkaidő 190.000 Ft ért ( amiből ugye lemegy az utazás ( busszal 28.000ft/hó) és mondjuk az étkezés , meg amúgy is, 2 nyelvismerettel , munkatapasztalattal, nm 470 ft órabér járna , plusz egy 47 fokos irodahelyiség szerintem) szóval folyamatosan hívogat, mikor letiltottam a számát hívott a felesége telefonjáról, a gyerekei telefonjáról, az alkalmazottai telefonjáról, szépen sorba tiltogattam le , mire már fülkéből is érkezett hívás, megelégeltem és beszéltem egy jogásszal, aki szerint felesleges rendőri hercehurcát csinálni a dologból, mert nem történt konkrét fenyegetés ( és ha történt volna akkor sincs rögzítve a beszélgetés) valamint mindig más telefonról és előfizetésről hív ezért nehéz lenne bizonyítani hogy A telefonjáról valójában B telefonált.

Szerintetek hogy lehetne lekoptatni az illetőt? Mi a teendő ha a telefonszámom nem szeretném lecserélni ( 16. Éve változatlan a számom).

Válaszokat köszönöm előre is, mivel nem szeretnék vissza kommentelni, csak hogy megőrizzem névtelenségem! Köszönöm!

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!