Tisztelt Mt!

 

! Munkahelyemen történt egy "incidens": Odamentem kérdezni valamit a főnökömtől, erre ő meg nekem esett, úgy üvöltött velem, mint egy kutyával, amiért nem tudok valamit, amiről még nem is szólt. Elszakadt a cérna, "lekúrvaanyáztam" hogy velem ne beszéljen így, erre, ahogy elfordultam, hátulról lekevert nekem egyet.

 

Tudom, én nekem sem lett volna szabad azt mondani, de nem bírtam tovább. Az üvöltözése rendszer, mármint hogy olyanért üvöltözik, amit nem is tudhatunk (már ott tartottam alapból, hogy céges telefonomat saját pénzből lecserélem egy okostelefonra, hogy rögzíteni tudjam, amit mond), nagyon sokat dolgozunk, ez a hét különösen stresszes volt (min. napi 10 óra), nekem személy szerint több, mint 2 hete nem volt szabadnapom.

 angry-boss1_.jpg

Az alapból nehéz munkánkat megnehezíti az ő szervezői hozzá nem értése. Az esetnek több szemtanúja is volt, és olyan helyen történt, ami elvileg be van kamerázva, csak éjjel sötétben nem tudom, látszódhat-e valami a felvételen. +Én nő vagyok. Ő férfi.

 

Az lenne a kérdésem, ilyenkor mit tehetek. Jogom van-e beperelni a főnökömet, és ha igen van-e egyáltalán értelme? Előre is köszönöm a segítséget

 

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg

 

Tisztelt Munkahelyi terror!

 

4 és fél évig dolgoztam egy Cégnél.2013-ból áthoztam 27 szabadnapot.Tisztességesen bejártam dolgozni 40 asszonyért voltam felelős az értékelésem 4-es 5-ös volt .A dolgozóimmal kialakítottam egy olyan munka kapcsolatot, hogy mindenben számíthattunk egymásra.Ez a fajta családias hangulat nagyban közre játszott a pontos és megbecsült munkavégzéshez.

 

A főnővérekkel a kapcsolat tartásom megfelelő volt.A cég ahol dolgoztam a Megyei kórház takarítását végzi .A tisztítószerek megrendelése a cégfeladata ennek beszerzése nem az én kompetenciám volt.2014 07 01-04-ig a tavalyi szabadságomat töltöttem.01-én reggel bementem a szabadságom alatt a munkahelyemre, hogy a területemet tisztítószerrel ellássam amiben egyik kolléganőm volt segítségemre.

 sexually-harassed-nurse.jpg

04-én az egyik osztály főnővére jelezte az Ápolási igazgatóság felé, hogy nem megfelelő a vegyszer ellátás vagyis gyakorlatilag nincs. Még 07 04-én az egyik dolgozóm lement az irodára ahol megkapta az országos vérellátóba szánt 5 l. vantropol nevű fertőtlenítőszert,

 

Ezek szerint így a vérellátó maradt vegyszer nélkül, 07-én amikor bementem dolgozni hívattak az irodába és a küldött levélre reagálnom kellett .Az általam leírtakat elolvasás után azzal nyugtázta a főnököm, hogy sajnos Valika meg kell válnunk magától vagy esetleg ha gondolom akkor maradhatok takarítani.Jelzem nem a takarítás derogál nekem hanem azt nem értem, hogy miben hibáztam ?Jelenleg szabadságon vagyok 08.19-ig a tavalyi és az idei szabadságomat töltöm részarányosan.

 

A Főnökömnek valamit produkálni kellett Pest felé így hogy magát mentse engem elbocsájtott..Nagyon hiányoznak a dolgozóim és a munkám.

 

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg

Tisztelt Munkahelyi terror blog!

 

Két évig dolgoztam egy vállalkozónál, zöldséget árultam. Azt ígérte, hogy 8 órára jelent be, mivel 1958-as születésű vagyok és nekem nagyon fontos a szolgálati idő! Első év végén kiderült, hogy csak 4 órára voltam bejelentve. Mikor számon kértem a vállalkozót, azt mondta, hogy elnézést kér, ígéri, hogy most már 8 órára fog bejelenteni. Idén, az adóbevallásnál derült ki, hogy mégsem jelentett be csak 4 órára. Nagyon megharagudtam rá ezért és eljöttem tőle.

 zoldsegek.jpg

2 évig teljes munkaidőben dolgoztam, ki is fizette mindig a béremet ennek megfelelően! Nem is gondoltam arra, hogy újra meg fogja tenni, hogy csak 4 órásra jelent be. Most ismét zöldséget árulok és a jelenlegi főnököm pont a mellette lévő asztalt bérelte ki a piacon. Nap, mint nap azzal szórakozik, hogy alám írja az árakat, hogy ellehetetlenítsen. Szóltam neki, hogy ne tegye ezt velem, mert ha nem hagyja abba, feljelentem, amiért engem 2 évig félrevezetett. Szabályosan az arcomba nevetett és azt mondta, hogy akkor engem is meg fognak büntetni!

 

Az lenne a kérdésem, hogy valóban engem is megbüntetnének? Annyira szemtelenül viselkedik, hogy nagyon fontolgatom, hogy feljelentem! Önök szerint érdemes lenne? Várom mielőbbi válaszukat!

 

Köszönettel: Gizi

A listazz.com segítségével Feketelistára tehetitek az inkorrekt cégeket, a megtévesztő álláshirdetéseket.

 

banner_1.jpg