Lopnak, ahol tudnak

Helló-belló! Végre péntek van, holnap pedig kezdődik a hétvége! Remélem egy kicsit megkönyörül rajtunk az időjárás is és végre nem kabátban, pulóverben fogunk vacogni.

Még szerdán kaptam az alább levelet egy kedves Olvasótól, aki a hipermarketekben uralkodó kaotikus állapotokról mesél.

*Update: Nézegettem, milyen keresőkifejezések alapján találtak rá eddig blogomra és találtam egy-két nagyon beteget: baszni+való+anyukák, demizson, cigánytüntetés+vár, guderian+magyarellenes...

Hogy jönnek ezek ide???

 Helló!

 

Egy hipermarketben dolgozom, mint árufeltöltő, legtöbbször éjszakai műszakban ( 0-24-ig nyitva vagyunk ).
Korábban egy könyv is megjelent az itt uralkodó bizarr állapotokról, melyekről magam is meggyőződöm nap, mint nap.
Itt kérem gátlástalanul lopnak...

 

Karton számra tűnnek el az üdítők, szeszes italok, népszerű még a csokoládé, a ruhanemű, olykor pedig értékesebb műszaki cikkeknek is lába kél. Mindenki tudja ezt, de senki nem tesz semmit. Mivel a helység be van kamerázva, feltételezem a biztonságiak is benne vannak nyakig. Volt itt egy 20 év körüli srác, aki rákérdezett a főnöknél, hogy is van ez az egész, de csak annyi mondtak neki, jobb ha tartja a száját, mert könnyen megjárhatja. Mondanom sem kell, hogy két nap múlva már nem dolgozott itt. Micsoda "véletlen"...

 

Az egész történetben az a legszánalmasabb, hogy amíg az egyszerű vásárlókat ok nélkül hátra viszik, kipakoltatják zsebeiket, a táskájukat, addig pofátlanul szétlopnak mindent.

 

Üdv: egy munkásember (a nevem ne kerüljön ki)

 

Természetesen továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre (örömmel jelenthetem hogy sok-sok üzenetet kapunk, ezért előfordulhat, hogy csak néhány nappal a levél megérkezése után publikáljuk)!