Kirúgtak terhesen

Általában csak napi egy észrevételt / levelet közlünk, ma mégis kivételt teszünk. Nem semmi történet érkezett Borcsikától, azt hiszem megér egy "misét"!

Mondjátok el mit gondoltok és ha Nektek is van hasonló tapasztalatotok, akkor osszátok meg velünk!

Engem terhesen rúgtak ki. Amikor megállapodtunk 30 nap próbaidőt kötöttünk ki. Otthonról IS végezhető volt a munka, és mivel nem volt hely az irodában, én otthonról végeztem.

 

Január közepén kezdtem dolgozni, és március közepén megmondtam, hogy otóber végére babát várok. Két nappal később behívtak, és utilaput kötöttek a lábamra, arra való hivatkozással, hogy próbaidő alatt nem köteles indokolni.

 

Amikor mondtam neki, hogy lejárt, akkor azt mondta, hogy 90 nap. Mutattam neki az egyetlen papírt, amit onnan kaptam, fogta, és összetépte. Így még a munkaügyi bíróságra sem mehettem.

 

Fizetéstemet nem adta oda, és utólag kiderült, hogy be sem jelentett. A papírjaimat, amiket a belépésem napján odaadtam neki (ahogy illik), egy jelzés nélküli borítékba betették, és a reklámújságos dobozba bekúrták.

 

Csak a nevem volt rajta, az is helytelenül... Remélem olvassa az a köcsög ezt a blogot, és magára ismer... Azóta 3 éves elmúlt a gyerekem, és már nagyon örülök neki, hogy így alakult.

Továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!