Védett kor

Olvasónk történetéből kiderül, hogy Svájc még mindig fényévekkel előttünk jár. Nem túl nagy meglepetés, azt hiszem...

Egy világcég magyarországi leányvállalatánál dolgoztam mint ügyvezető 10 évig. A svájci cégnél egy igazgató többmilliós veszteséget csinált svájci frankban.

 

Kirúgták,de mivel 54 éves volt, KIFIZETTÉK neki a nyugdíjkorig -65 év - hátralévő nyugdíjjárulékát, több százezer svájci frankot .Indok: A svájci munkaügyi bíróság megállapította hogy védett korú, ilyen jó állást nem fog kapni, mert elmúlt 50.


Pár évvel később nekem is felmondtak 48 évesen. Magyar viszonylatban jó végkielégítést-egyévi fizetést kaptam. De állást csak ismerős révén szereztem. A fejvadász cégek mind kiröhögtek.


Pedig két diplomám ,két nyelvvizsgám van és a magyar cég nem volt veszteséges. Csak jött egy okos új német főnök és nem jöttünk ki egymással.


Aki cikizi az ötveneseket,annak kívánom, hogy járjon ő is úgy ebben a korban.

Továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

FIGYELEM! HIRDESS INGYEN!

Csatlakozva Fedor kezdeményezéséhez szeretettel várjuk segélyszervezetek, alapítványok, egyházak és egyéb nonprofit szervezetek jelentkezését, akik akcióikat (pl. így karácsony előtt) népszerűsíteni szeretnék. Hirdetéseiket, bannereiket minden ellenszolgáltatás nélkül megjelentetjük!

Természetesen a blogon más weboldalak, cégek, termékek reklámozására is van lehetőség. Reklámhelyet igényelni a munkahelyiterror@gmail.com címen lehet. A reklámmal kapcsolatban bővebb információt szintén a fenti e-mail címen kérhetsz.