Jobb volt mint, egy orgazmus

Végre itt a péntek, komolyan azt hittem, hogy már soha nem lesz vége ennek a hétnek...

Ahogy azt megszokhattátok, szombat-vasárnap pihenek és nem lesz új bejegyzés, majd hétfőn jelentkezem. Kellemes hétvégét Mindenkinek!
 
*UPDATE: Mivel nekem holnap nincs oktatás fősulin, elfelejtettem, hogy legtöbben holnap húzzák az igát. Bocsánat! Ennek örömére holnap is lesz friss bejegyzés. Kitartás Mindenkinek! Üdv: Despota

És akkor lássuk olvasónk, Fawlty Basil (csak leírtam valahogy) levelét.
 

A történetben nem a helyszín vagy a személyek a fontosak,hanem maga az eset.Nagy,sokcsillagos budapesti szálloda...természetesen multi tulajdonban,hol máshol.Emberünk szállodai részlegvezető,fiatal, de tapasztalt,dolgozott itt-ott,nem túl rossz helyeken.Természetesen diploma,német-angol felső,francia közép,meg az olasz is megy.

 

Új igazgató bácsit helyeztek ki a gyarmatokra,a mi gyakorlatias szemünkkel nézve kissé elvont,semmi érzéke a realitások iránt,de legyél bent 14 órát minimum-persze a nyilvántartásban csak 8 óra legyen-és növeld a forgalmat,lehetőleg fele létszámmal,mint eddig.Megpróbálod,mert egy lelkes barom vagy-csak azt nem tudod,hogy a beosztásod már oda van ígérve másnak eleve,mert mint tudjuk az előző vezető embere az ő számára nem megbízható.

 

Az események előtt minden ok, a vendégek kedvelnek,pozitív visszajelzéseket kapsz,elégedettek veled.Idáig.Egyik napról a másikra minden megváltozik-amit idáig állítólag jól csináltál,az mától semmi sem jó-felvesznek föléd egy új asst.managert,seggén a tojáshéj,az első problémánál megakad,segítségért vonít,az angolja meg mint a lándzsás bantué,de ugyanakkor semmi más dolga sincs,mint téged ...tatni és utánad szimatolni.

 

Nos ő véletlenül magyar és nagyon meg akar felelni az igi bácsinak.Szerintem ismeritek ezt a típust,én csak úgy hívom: a multi bérkutyája.Pár hét után már konkrétan provokál,mintha arra várna,hogy elveszítsem az önuralmam és megüssem-ami nem okozna gondot 15 év küzdősport után-de persze nem teszem meg ezt a szívességet neki.Beszólogat,naponta kétszer raport,végül nyakamba akaszt egy szóbeli figyelmeztetést,50% prémium megvonással,ami nem kevés.

 

Én ekkor már igencsak nézelődtem más irányba,szerencsére elég gyorsan sikerült ugyanilyen állást találnom egy korrekt házban,most is itt vagyok.

 

Azért nem volt egy semmi érzés a heti nagy meetingen felállni arra a kérdésre,hogy mi volt a hét sikere-ezt mondtam:sikerült egy normális állást találnom! Komolyan mondom,jobb volt mint egy orgazmus...

 

Üdv
 

 

Továbbra is várjuk a leveleket a  munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni

FIGYELEM! HIRDESS INGYEN!

Csatlakozva Fedor kezdeményezéséhez szeretettel várjuk segélyszervezetek, alapítványok, egyházak és egyéb nonprofit szervezetek jelentkezését, akik akcióikat (pl. így karácsony előtt) népszerűsíteni szeretnék. Hirdetéseiket, bannereiket minden ellenszolgáltatás nélkül megjelentetjük!

Természetesen a blogon más weboldalak, cégek, termékek reklámozására is van lehetőség. Reklámhelyet igényelni a  munkahelyiterror@gmail.com címen lehet. A reklámmal kapcsolatban bővebb információt szintén a fenti e-mail címen kérhetsz.