Szívás

A munkahelyeken történő dohányzás szankcionálása nem új keletű probléma. Ezt a véleményt kql írta és a headhunter.blog.hu oldalról "loptuk"! Köszönet érte!

Mellesleg végre tényleg vége a hétnek. HURRÁ!  Jó pihenést Mindenkinek!!!

A munkahelyemen már túlzásba viszik a dohányzás tiltását. Azt még maximálisan megértem és helyeslem is ha a műhelyben, irodában folyosón nem lehet dohányozni. A szabályok a következők :


-Csak a kijelölt helyen lehet dohányozni
-Csak a reggeli, ebéd, és uzsonna szünetekben lehet dohányozni
-Aki nem tartja be a fenti két szabályt azt azonnali hatállyal elbocsájtják.

Még ezekkel a szabályokkal sem lenne semmi gond. De egy olyan munkahelyen ahol cirka 500-an dolgoznak mindössze 1 helységet jelöltek ki a dohányzásra amely olyan kicsi, hogyha 10 ember bemegy oda akkor már a gyufaszál sem tud leesni a földre.

 

Az udavaron is tilos a dohányzás. Az üzem méreti olyan nagyok, hogy a kijelölt 1 db dohányzó helyhez 2-5 perc alatt lehet csak eljutni, ott 2-3 perc füstölés majd újabb 2-5 perc séta vissza a munkahelyre. Azaz pld a 15 perces reggeli időbe éppen belefér egy cigi elszívása, kajálásra már nem is marad idő.

 

A cégnél a munkarend 12 órás, így nehezen várható el, hogy 3 szál cigit tudjon csak elszívni egész nap egy erős dohányos. Ezért az emberek elbújnak a wc-be, lemennek a pincébe, a raktár eldugott sarkában rettegve szívnak el egy egy cigit.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

FIGYELEM! HIRDESS INGYEN!

Csatlakozva Fedor kezdeményezéséhez szeretettel várjuk segélyszervezetek, alapítványok, egyházak és egyéb nonprofit szervezetek jelentkezését, akik akcióikat (pl. így karácsony előtt) népszerűsíteni szeretnék. Hirdetéseiket, bannereiket minden ellenszolgáltatás nélkül megjelentetjük!

Természetesen a blogon más weboldalak, cégek, termékek reklámozására is van lehetőség. Reklámhelyet igényelni a munkahelyiterror@gmail.comcímen lehet. A reklámmal kapcsolatban bővebb információt szintén a fenti e-mail címen kérhetsz.