Cigi, vagy nem cigi?

Még szombaton nagy port kavaró bejegyzésünkre érkezett Tamás levele, aki a nemdohányzó munkavállalók oldalát képviseli. A vita tehát folytatódik?!

A dohányzás egy szokás. Olyan, mit a szex. Dugni is tilos a munkahelyen.

 

A dohányzás betegség. Olyan, mint a túlsúly. Engem emiatt nem vettek fel egy céghez.

 

A dohányzás fontosabb, mint az étkezés (a cikk szerint). Mégis tagadják, hogy kábítószer.

 

Amúgy elég vicces, hogy bizonyos munkahelyeken csak és kizárólag dohányzás közben van lehetőség beszélgetni, mert, ha visszatérünk a munkahelyünkre, már dolgozni kell, ily módon a nemdohányzók lesznek a kitaszítottak.

 

Az előadásokat, munkahelyi megbeszéléseket cigiszünet miatt kell félbeszakítani, régebben a vonatokon fele-fele arányban voltak a dohányzó-nemdohányzó szakaszok, ennek következtében a teljes vonat tiszta füst volt, honvédségtől hazafelé tartó busznak 120 km-en 3-szor kellett megállni cigiszünet miatt, cigifüstöt szívok a buszmegállóban, az utcán, a játszótereken, a lakótelepi lakásban a szomszéd nyitott ablakán keresztül, elmegy egy négytagú család étterembe, és csak az apuka dohányzik, akkor vagy a dohányzóba ülnek, és mindenki szívja, vagy apuka magára hagyja a családot.

 

És ezek után még én vagyok hátrányban a munkahelyemen, ha nem dohányzom?

 

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdess Nálunk!

A Munkahelyi Terror  Fedor hathatós segítségének hála csatlakozott a Bloggerunió kezdeményezéséhez.

Természetesen blogon más weboldalak, cégek, termékek reklámozására is van lehetőség. Reklámhelyet igényelni a munkahelyiterror@gmail.comcímen lehet. A reklámmal kapcsolatban bővebb információt szintén a fenti e-mail címen kérhetsz.