Bevittem a céghez, hogy legyen pénze zsírleszívásra

Helló-belló! Ma egy komment keül terítékre, amit pokyvali írt nekünk. Tessék megvitatni és  szorgosan küldözgetni nekünk a történeteket!

*UPDATE: Kedves Olvasók! Új történettel legközelebb január 2-án jelentkezünk. Addig jó mulatozást holnapra és BUÉK Mindenkinek!!!

Nekem is van egy történetem. Volt kolléganőm akkor és azóta is túlköltekező életmódot folytat. Bevittem a céghez takarítani másodállásban, h legyen szegénynek pénze zsírleszívásra és egyéb baromságokra. Régen egy cégnél dolgoztunk, ismerem a körülményeit, családját - azt hittem, őt is.

Az lett belőle, h kezdte rendreutasítani a vidéki képviselő kollégákat, akik munkaidő előtt bejöttek az irodába, mert ő zuhanyozott és a reggeli toalettjét intézte. Nem szólt nekem, ha nem ért rá vmi miatt - pl volt olyan, h hétfőn arra megyek be, h az egyik fő DR kollégám mosogat (önként s dalolva). Később fizetett szabadságot követelt. Majd bejött kirittyentve a főnökömhöz, h engem bemószeroljon, mivel nem kapott pénzt, amikor nem dolgozott (helyettesíttetni kellett). A főnök nem fogadta, ez az én dolgom. Erre másnap bejött, sértődötten lecseszte az irodakulcsot az asztalra, részéről befejezte.

Gondolta, h jól kitol velem, de nem így lett. A lányom vállalta a melót, a keresetéből Tunéziában nyaralt, kocsit vett és fenntartja.

Később visszajött volna, de megfogadtam, h soha, senkit nem ajánlok - mert egy dolog a közös szórakozás, és egy egészen más a munka.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!