Nem tudok nyalni

Ma délután egy rövid, ám annál érdekesebb post kerül terítékre Anonymus "tollából". És pedig betegeskedem :(. Szép napot mindenkinek!

50% nyugdíjas vagyok daganatos betegség miatt. Ettől független dolgozom papíron napi 6 órát. Píron! Valójában ez úgy néz ki,hogy ami belefér szombat ,ha kell vasárnap napi 10-12 óra. Ha esetleg már nem bírod és azt mondod, hogy nem tudsz többet vállalni akkor mint a kutyával ugy beszélnek olyan munkát adnak amivel még véletlenül sem keresel.

 

Mind ezt szóvá teszed ,válasz nem lehet rád számítani.A cég viszont papíron szuper mert napi 8 órába milyen jól keresnek a dolgozók de valójába nem ez az igazság. Betegen is dolgozom vállalva a megalázást mert nem tudok a napi 24 órából 12 ott tölteni. Ez amúgy egy varroda ahol teljesítményre dolgozunk és ha nem vagy jóba a szalagvezetővel akkor ne várj semmi jót én nem tudok nyalni!És ez mindenütt így van. Egy 50 éves.

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!