Maga meleg?

Üdv Kedves Látogatók! Még mindig az ágyat nyomom és már kezd tele lenni a hócipőm az egésszel...

Ma egy olyan kis sztori kerül közlésre, amelyhez fogható eddig nem érkezett hozzánk.  Olvasónk megdöbbentő levele csak itt, csak most, csak Nektek:

Helló Mindenki! Arra gondoltam, hogy megosztom a velem megesett "mókás"  kis történetet a kedves olvasókkal, ha a szerkesztő is érdemesnek találja erre.

 

Még tavaly szeptemberben jelentkeztem egy banki ügyintézői állásra. Minden feltételnek megfeleltem, kellő tapasztalattal is rendelkezem, szóval merem állítani, én voltam az ideális jelölt az állásra. Elküldtem hát az önéletrajzomat és pár nappal később be is hívtak egy interjúra.

 

Kiöltöztem rendesen, összepakoltam a szükséges papírokat és időben meg is érkeztem. Azt azért hozzátenném, hogy majdnem elütött a taxi, amivel utaztam, de ilyen az én formám.

 

Fél órát vártam, mielőtt behívtak, majd hatalmas vehemenciával kezdtem mesélni, miért szeretnék az ominózus banknál melózni. Elmondtam hol dolgoztam korábban, milyen gyakorlatot szereztem, mik a terveim a jövőre nézve, milyen fizetést várok munkámért cserébe.

 

Miután befejeztem monológomat, a HR-es faszi rám nézett és szó szerint  a következőket kérdezte: "Maga meleg"?

 

Elhihetitek leesett az állam, csak bámultam rá, mint borjú az új kapura, meglepetésemben meg sem tudtam mukkanni. Mikor végre sikerült felfognom, hogy mit is kérdezett valójában, fogtam a táskámat, köszönés nélkül kisétáltam az irodából, bevágtam az ajtót és hazamentem.

 

Mai napig azon gondolkodom, honnan jöhetett az úriember képtelen feltételezése. Nem vagyok homofób, ne értsetek félre, de egyrészt ha jól tudom ilyesmit kérdezni diszkrimináció, másrészt nem vagyok egy feminim férfi. Mit szúrhattam el?

 

Sz. F.

 

U.I:A szőrszálhsogatóknak üzenem:  nem női parfüm volt rajtam :) !

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!