"Börtönben" kell pénzt keresnem

Jópofa dolog ez az időzítő, ameddig én az ügyeimet intézem, megjelenik magától a következő post. Tessék hozzászólni! Szép napot Mindenkinek!

Üdv!

 

Én egy 1100 főt foglalkoztató cégnél dolgozom lassan egy éve.
Kezdetben nagyon tetszett a munkahelyi körülmény, de most egy "börtönben " kell pénzt keresni.

 

Hamarosan ötven kamerát akarnak felszerelni, (eddig kb. 15 már van) nem vagyonvédelmi célból! A már meglévő kamerák miatt több dolgozó is kapott írásbeli fegyelmit, ami fizetés megvonást eredményez (óránként 120 Ft).

 

Wc-re is csak engedéllyel lehet kimenni. Ha a csoportvezető nem áll be, akkor a dolgozó össze is csinálhatja magát. Volt rá példa, hogy valakinek azért adtak fegyelmit, mert ötször kiment wc-re. Az a szerencsétlen nő csak a betétet cserélte ki. De ez senkit sem érdekel!


A dohányzókat különösképp figyelik. Őket fényképezik és felmondanak nekik. Meg vagyunk félemlítve. Én egy kisember vagyok, egyedül nem sokra megyek, de talán tudok valamit tenni, ha kapok valami tanácsot.


Egy másik kérdés.
8 órás műszakban nehéz fizikai munkát végzőknek mennyi szünet jár?
Nálunk csak egy 20 perces szünet van.

G.

 

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!