Rettegek: megfigyelnek

Nagyon úgy tűnik, a kamerás megfigyelés rengeteg helyen jelen van.A Nagy Testvér mindent lát? Neked mi a véleményed?
Nálunk nagyon durván megy a megfigyelés. Augusztus elején szerelték fel a kamerákat. Egyik napról a másikra. Ez egy utazási iroda,valamikor még nagy nevünk volt....
 
Szóval, egyik reggel arra értünk be, hogy az asztalom szutykos, mindenféle törmelék,por van rajta és, hogy nem úgy volt ahogy előző este hagytam. Közben a kolleganőm dohogot, hogy valaki matatott a gépén,meg midnen tök másképp van hagyva.
 
Felnéztem az álmenyezetre,ahol láttam,hogy vezetve van egy kábel, ekkor rögtön észre vettük, hogy a bejárati ajtó felett ott figyel egy kamera, tovább tőle egy speaker is.
Mint kiderült, netre van kötve és 24 órában tud rögzíteni.
 
Előtte sem szóltak, utána se reagáltak, illetve a kolleganőim, akik ezután látványos levelezéseket folytattak egy hónapon belül ki lettek rúgva.
Soha nem merült fel lopás gyanúja. Még csak ez sem lehetett az indok. Egyik kirugott kolleganő megprobált kiállni a jogaiért, videózta a videót, kikérte magának ezt a fajta doglot,mire megkapta,hogy parttalan vitába megy bele,amiből nem jöhet ki jól. Utólag azt is megtudtam,hogy kirugása napján azt mondta neki a főnök röhögve, hogy neki semmi sem törvénytelen.
 
Az a gyanunk,hogy a mellékhelységbe is beszereltek valamit, mert valahogy mindig minden visszajön.
 
Még ami ide tartozik, hogy van főnök kedvenc,akivel ha az ember jót akar kénytelen jóba lenni, edig szegény csak privilegizált,tudása egyenlő a nullával. Mikor éppen LIVE néznek bennünket előtte neki szól skypeon,hogy mindjárt csatlakozik.

Kérlek még az e-mailem se jelenítsd meg, mert rettegek és ezt a címet is ismerik bent.Rettegek, mert mielőtt ide kerültem nem volt munkám és nehéz elhelyezkedni. Így hát nem tudok mit tenni, csak álmosollyal nyelek. Eleinte viccesnek tünt de mostmár egyre nagyobb teher.

Üdv, D.

 

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!