Iskolázatlan, iszákos főnök

Üdv Kedves Olvasók! Ma egy üvöltöző, piás főnökről olvashattok, aki előszeretettel alázza meg alkalmazottait, köztük egy két gyermekes édesanyát. Ti találkoztatok már hasonlóval? Várom a véleményeket!

Sziasztok, egy kis gyakorlati tapasztalatra lenne szükség.


Barátnőm egy régi állami cégnél dolgozik ill. egy abból kivált 10 fős kft-nél mint 1etlen nőszemély. Mivel most fog elindulni a privatizáció megindult a sz@rkavaras. A kisfőnökök egymásra mutogatnak, kiderültek a sikkasztások, feketemunkák mennek a feljelentések meg az egymás zsebében turkálás. Barátnőm mint titkárnő/mindenes ül a széken és végzi a munkáját.

 

A közvetlen főnöke egy iskolázatlan iszákos ember. Naponta 5ször megalázó hangnemben üvöltözik vele h fegyelmivel rúglak ki stb. Azzal gyanúsítja hogy kémkedik utána. mindeközben ö az aki írogatja az összes kimenő telefonhívást stb...


Természetesen az ö utasítására is folyik a feketemunka és abból csurog a zsebebe a bevetél amit a cégalkalmazottak végeznek a privát - számla nélküli ügyfeleknek.

 

Az állapot egyszerűen tarthatatlan nem lehet úgy dolgozni hogy óránként megaláznak egy 2 gyerekes anyát.

 

Szóval a kérdésem: mit lehet tenni? Kisvárosról lévén szó új munkahelyre nem sok kilátás van főleg ha így távozik a régitől. Arra lennek kíváncsi hol és milyen ürüggyel lehetne feljelenteni (ellenőrzést kerni) a kisfőnököt (aki a kft ügyvezetője de a nagy cégtől kapja a megbízást)
Munkaügyi Felügyelet? APEH? Névtelenül? Mivel lehet bizonyítani?

 

Köszi minden ötletet.

 

(Talán annyi meg h több alkalmazott is ittas állapotban van minden nap...)

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.com címre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!