Dohányterror

Jó reggelt (Vietnam)! Hétfő lévén új olvasói levél kerül terítékre. Bat Man láncdohányos főnökéről mesél, aki nincs tekintettel nemdohányzó alkalmazottaira. Ahogy az utolsó sorokból kitűnik, a levél tartalmazott még néhány felettébb érdekes, egyben elkeserítő részletet, de ahogy a legtöbben, Bat Man is fél a retorzióktól...
 
Sziasztok!
 
Nem tudom mit csináljak, nem tudom, hogy mivel tudnék véget vetni a hatalmas kálváriámnak. Remélem némi jó ötletetek van számomra.
 
Persze a megoldással kezdem: ezerrel keresek másik melóhelyet mert TOTÁL nem bírom a mostanit.
 
A lényeg: a főnök láncdohányos, min. napi 2 doboz hosszú piros Marlboro. Ha van egy értekezlet (ami soha nem rövidebb 3 óránál) azt végig bagózza, megtoldva azzal, hogy kinyitja az ablakot így még piszok hideg is van, pláne, hogy nem kabátban megy az ember télen értekezni.
 
Minden nap a ruhám (ötönyöm) a garázsban végzi 2-3 napra szellőzés végett. Ha szerencsém van akkor csak 1-2 órát kell a főnök szobájában töltenem naponta ilyen-olyan ügyek megbeszélésére.
 
A pláne csak most jön! Az iroda relatíve kicsi, 8-an vagyunk kb. 80 m2-en és az én asztalom olyan közel van a főnökéhez, hogy hátranyúlva kézzel kinyitom az ajtaját. Nos, valaki ki vagy be, ömlik rám a füst, de rendesen.
 
Én meg vezető beosztásban, elhittem amit nem kellett volna és szagolom a bagót unásig. Alaphelyzetben én voltam a hülye.
 
Ráadásul egészségesen élek, harmóniában a feleségemmel, 1 éves kislányunkkal, az egész rokonsággal tökéletes a kapcsolatunk, művelődünk, vegetáriánusok vagyunk, elkötelezett természetvédők vagyunk, stb.
 
Mit tegyek azonkívül, hogy lelépek? Tovább füstölöghet mások orra alá büntetlenül? És ha a lányok közül terhes valamelyik? Szívesen elkapnám a frakkját.
 
 
Köszi előre is a bármit.
 
A fentiekből közszemlére elég a bagós része, mert a végén még megtalál és kicsinál.
 
 
Üdv
 
Bat Man

 

Továbbra is várjuk a leveleket a munkahelyiterror@gmail.comcímre! Az érdekesebb kommentekből is szemezgetünk. A levelek semmiféle cenzúrán, vagy kontrollon nem esnek át, a helyesírási hibákat sem javítjuk, ezért tessék odafigyelni!

A blogban megjelenő olvasói levelekért és hozzászólásokért a szerkesztő semmilyen felelősséget nem vállal, az minden esetben a beküldőt terheli!

Hirdessen nálunk a lehető legolcsóbban! A részletekről érdeklődjön emailben!