Fogdos a főnök

Nem tudom járt-e már valaki hasonló cipőben az olvasók közül, de engem bizony nagyon megvisel a főnököm mindennapos viselkedése.

 

Az osztályvezetőnknek az a szokása, hogy amikor odajön hozzám, hogy valami munkát adjon, mindig rendkívül közel áll hozzám. Legtöbbször ilyenkor átkarolja a vállamat.Ez rendkívül kellemetlen, de valahogy még elviselném.

 

Aztán egyszer csak rászokott arra, hogy már nem átkarolt, hanem beszéd közben a fenekemre tette a kezét. Nagyon kellemetlen volt, egyáltalán nem tudtam figyelni arra, amit mondott, teljesen lekötött, hogy most mit tegyek. Próbáltam köhécselni, csúnyán nézni, de ő csak mosolygott, mintha a világ legtermészetesebb dolga történne. Ezt nem csak velem csinálta, hanem szinte minden közeli kolleganőnkkel is.

 

Rendszeresen tesz szexuális tartalmú megjegyzéseket, aki pedig nem felel meg az ő ízlésének, azt úton útfélen megalázza, sárba tiporja.

 

Komolyan fontolgatom, hogy elmegyek a cégtől, de nincs olyan hely, ahova így hirtelen át tudnék menni, a pénz pedig nagyon kell.

 

Renáta