Egyetlen esély, ha ismered a HR-est

Egy esélyed lehet. ha ismered a HR est. Ha lehet közelebbről is (15-20 cm). Egy cégnél mikor jelentkeztem Műszaki ellenőrnek hozzájuk mert felháborított az a kontár munka amit az alvállalkozóik csináltak (csinálnak) a villanyórákban csak bólogattak mint kutya a hátsó ablakban. Azt sem tudta miről van szó. Csodálkozott mikor fényképet mutattam saját hálózatukról.

 

Én szégyelltem magam. Régen legalább a kontárokat büntették. Ja még üzletkötőnek sem tudtam bekerülni hozzájuk. A mai világban arra nem képesek hogy akár egy előre megírt sablon levélben tájékoztassák a jelentkezőket. Szerintem a számítógépes programok használható funkcióit alig 5-10%-ban ismerik. És az a borzasztó hogy nincs is igénye rá. Kártya internet levélírás táblázat és grafikon rajzolás (persze beépített sablonnal).


Egy megoldás van magad uram ha szolgád nincsen. Jelenleg egy cirkuszban Zürich közelében karbantartóként a magyarországi volt mérnöki bérem kétszereséért dolgozom és olyan helyeken járok ahová az itthoni béremből soha el nem tudtam utazni. A kutya sem kérdezte hogy tudsz-e angolul milyen papírjaid vannak csak azt hogy meg tudod-e csinálni.


Mindenkinek jó kártyázást az irodákban és sírni a fizetési cédula megkapásánál.