Fogtunk nektek egy csalót

 

Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com címre.

Kedves MT szerkesztők!

Egy átlagos levelezőlista vagyunk. Egyik tagunkat megtalálták egy tipikus MLM-gyanús levéllel. Az ilyeneket általában közösen szoktuk visszaszpemmelni, részben azért, mert élvezzük, részben azért, mert ezt érdemlik az ilyenek. Legutóbb egy Szentimrey Zoltán nevű ürgét fogtunk, aki évek óta minden további nélkül vadássza a hülyébbnél hülyébb embereket, akiknek 800 forintért cserébe ígér tuti meggazdagodást. (Keressetek rá a Google-ben.)


Velünk Fülöp Valéria néven levelezett, viszonylag könnyen sikerült kiprovokálni belőle a kultúrembert, aminek hatására a Puruttya.hu-ra kikerült néhány kép egy általunk teljesen ismeretlen csókáról, akivel csak a nevünk közös. (Ami neki az igazi lehet, de nekem nyilván nem.)


Amikor közöltük, hogy tisztában vagyunk azzal, hogy kivel is levelezünk, visszafogta magát és próbálta lezárni a dolgot, viszont mi ezt nem szeretnénk annyiban hagyni. Első körben szeretnénk, ha a beszélgetést mellékelt kivonatát közzétennétek, mert az egy dolog, minket épp nem tudott átverni, de vannak ebben az országban kevésbé alkalmasan szocializálódott egyének. Mellékelek két képet is a puruttyás bejegyzésről, hogy lássátok: tényleg kipakolta a képeket.


Kösz,
"Tomi"

 

Letöltéshez kattintson a képre!

  1.