Apám nem hajlandó fizetni

Tisztelt Munkahelyi Terror!

 

Szeretnék segítséget kérni.2011 novemberétől 2012 március 30ig egy szállítmányozó cégnél dolgoztam./5hónapig/,melynek ügyvezetője hivatalosan az édesapám jó barátja,de nem hivatalosan az apám irányítja a céget,mivel apámnak nem lehet már semmilyen cég a nevén ,így papírformailag van minden a barátja kezében.

 


Apám felvett a saját cégéhez,fuvarszervezőnek és tolmácsnak,megállapodtunk hogy havonta 100,000Ft fizetést kapok,és nem jelent be ,elmondása szerint azért,mert a cég a járulékokat nem termeli ki.


Öt hónapig dolgoztam az apámnak és 500,000Ft helyett az öt hónap alatt adott összesen 100,000Ft.ot, a kezembe.De természetesen ezt is apránként,időközben a cég vett 4millió forintért egy telepet ,és rájöttem,hogy a cégnek van pénze,és egy hazugság,hogy a járulékaimat nem tudná kitermelni.Apám nem hajlandó fizetni, a barátja pedig fél,hogyha munkaügyi perre viszem,kapnak vagy 2 millió forint értékű büntetést.


A számlákat én irtam,tehát írásvétellel rögtön bebizonyosodik,hogy ott dolgoztam.Tanuk vannak rá,akik ezeket alátámasztják,és az emailek között is fuvarmegbízás,melyet nekem címeztek.Én 400,000Ft.ot kértem még,hogy az 5hónapról annyi jár,fizessék ki,mert ha nem munkaügyi perre megyek és nagyon megfogják ütni a bokájukat.

 

 

Van egy sztorija a magyar egészségügy helyzetéről? Megváratták, félrekezelték, megalázták, vagy ellenkezőleg, csupa jót tapasztalt? Küldje el történetét a praxisblog@yahoo.com címre, vagy használja megújult kórházértékelőnket!