Elviselhetetlenül megy a légkondi

Tisztelt Munkahelyi terror.

Idén januárban kezdem el dolgozni egy irodában, viszont amint jött a nyári meleg nálunk is beizzították a légkondikat. Tudom, hogy sok embernek nagyobb problémája is van ennél de nálunk ez totális elviselhetetlen módon tették ezt. Ahol én dolgozom, ott szinte egy az egyben sugárban jön ránk a hideg levegő. Az üzemeltető elzárkózott mindennemű változtatástól ahol a bérlik az irodát.

199280_288111471_big.jpg

Ebből kifolyólag mára odáig jutottam h fájnak az ízületeim és kb mindenem. Fel kell öltözni szinte kabátba, ha az ember normálisan, akarja végezni a munkáját. A probléma nem új, állítólag tavaly is ez volt amikor én még nem dolgoztam itt. A gond az hogy a többi szinten meg vannak vele elégedve és külön-külön nem tudják szabályozni.

Szeretném megtudni, hogy más is volt e hasonló helyzetben? Mivel nem akarnám az egész szabimat betegen tölteni. Nyári ruházat felejtős, izzadva érkezik meg az ember a hidegbe.  Ennek következébe már rajtam kívül az összes kolléganőm már megfázott, szinte tudom előre hogy vagy tőlük vagy a klímától előbb utóbb engem is elér egy kiadós megfázás, amiből a többieket elnézve esélyem sem lesz kikeveredni így..

Üdv