Mindenért az Orbán és a Gyurcsány a hibás

maxval, a gondolkodni próbáló birca olvasónk humoros írásával kívánunk nektek nagyon boldog és békés karácsonyt!

 

Kedves Terrorelhárító Egység!


Feketéné Fehér Farkasella vagyok, harmincas értelmiségi és terroráldozat. Balneológia-kommunikáció szakon végeztem, majd 3 hónapot dolgoztam egy cégnél. Aztán elmentem 11 évre szülési szabadságra, de amikor vissza akartam menni dolgozni, kiderült: a cég már megszűnt, sőt a tulajdonosa meghalt. Szerintem erre nem volt joga, mert vissza kellett volna vennie a helyemre, szóval nem tudom mit tudnánatok nekem tanácsolni, hová forduljak és kiről pereljem le a gatyáját!

christmasTree1.jpg

De folytatom szenvedéstörténemet. Szóval kénytelen voltam új állást keresni. Szerencsére találtam is egyet, bár sajnos elég rossz állás. Egy rohadt kólcenterben lettem gályarab. Egész nap jönnek a hülye hívások meg az ímélek. Éppen az ember nyugodtan tetriszezik, amikor előugrik egy új ímél valami idióta kérdéssel és ilyenkor azonnal válaszolni is kell az ímélre, még lélegzetvételre sem hagynak időt a rabszolgahajcsárok!



A fizetés meg bezzeg kritikán aluli. Havi 250 ezer bruttó. A cég norvégiai részlegében bezzeg ennek a háromszorosa, szóval kegyetlenül el vagyunk nyomva és ki vagyunk zsákmányolva. Nem értem hol van ilyenkor a szakszervezet, a kormány, az önkormányzat, az adóhivatal és a rendőrkapitányság! Miért nem tesznek semmit???



Adnak még havi 5000 forintnyi ételjegyet. Ez napi 227 forint átlagban minden munkanapra. Mit képzelnek ezek??? Ebédeljek és uzsonnázzak napi 227 forintból? De hiszen ez éheztetés. A múlt hónapban is az egyik kolléga kiesett az iróasztala mögül, egyszerűen éhenhalt! Szerintem a cég tulajdonosait emberiség elleni bűncselekmények miatt be kellene idézni valamelyik nemzetközi bíróságra!



Egyébként szerintem mindenért az Orbán és a Gyurcsány a hibás, utálom őket és velük együtt minden politikust. Náluk jobban csak az összes munkaadót gyűlölöm, mert mind Mercedes 650-essel furikázik és adót csal.



Hát nincs igazság a világon??? Nagyon mérges vagyok és szeretném az összes  munkaadót beperelni, de úgy, hogy még a büdös kölykük játékmackóját is elperlem tőlük!


Szeretettel,



Farki