Tizedet szed a Jobbik a dolgozóitól?

Sziasztok,

egy barátnőm miatt írok Nektek, aki a Jobbiknál dolgozik, és most fél, hogy elveszíti az állását. A Jobbik minden alkalmazottját arra kötelezte, hogy fizesse vissza a pártnak a fizetése tíz százalékát, neki pedig a havi 100000 forintos titkárnői fizetéséből erre nem telik. Sokan nem is tudták, hogy ilyen tizedet fizetni kell, amikor a Jobbikhoz mentek dolgozni. Egyáltalán legális ez, hogy a főnök csak úgy visszakéri a fizetésed egy részét? Egy párt eltehet ilyen kizsarolt pénzt? A barátnőm azt mondja, ez a Jobbikban évek óta így megy, és olyanokkal is fizettetnek, akik nem is tagok! Tulajdonképp mindenkivel, aki a Jobbiknak dolgozik. Mit érezhet az az anyuka, aki a gyerekének nem tud emiatt kenyeret venni?

images_1.jpg

Sokan nem akarják fizetni azért, hogy a jobbikos politikusok szekerét tolhatják, de félnek, mert már több lányt elküldtek emiatt. Van olyan jobbikos országgyűlési képviselő, aki eleve elveszi a a titkárnője fizetéséből ezt a 10%-nyi pénzt, és odaadja a pártnak!


Volt olyan háromgyerekes lány, akit azért küldtek el, mert nem tudott fizetni, de Bana Tibor, a frakcióigazgató-helyettes is épp most rúgta ki a titkárnőjét azért, mert az nem akart fizetni. Az parlamenti frakcióülések egyik témája rendszeresen az, hogy ki nem fizetett még, kinek van elmaradása. Mint valami védelmi pénzt szedő, behajtó maffia! Ezekkel mégiscsak tenni kellene valamit!

Köszi