Mai magyar valóság

Tiszteletem   

Nos azt hiszem semmi sem változik! A fiam is hasonló gondokkal küzd jelenleg is ! A történet:  Jelentkezett egy céghez ahol közölték ,már másnap dolgozhat! Felvette a munkát, majd pár nap múlva megkapta a papirokat, amiből kiderült.....akinél jelentkezett semmi köze a papíron közölt munkáltatónak,sőt ahova felvették,és " bejelentették" ?? már rögtön kölcsönadta egy harmadik cégnek!!!!!! A felvételkor közölték, hogy a fele fizetést bankszámlára utalják,a felét kézhez kapja!!!!!! Így is elvállalta miután már hónapok óta ez volt az egyetlen aki egyáltalán válaszolt a sok elküldött önéletrajz elküldése után! Tehát dolgozott ...éjszaka egy személyautóból kellett őrizni egy üzletlánc tetején levő légkondicionáló berendezést nehogy ellopják! Pocsék munka ,de kellett a pénz!

start-your-business-with-no-money_1.jpg

Az első hónapban ,azaz után rendben megkapta a fele fizetését bankszámlára,mondták a másik felét úgy 15.-e környékén fizetik !!!!!  Várt ,várt a pénz nem jött!!!!....... persze dolgozott tovább, és reménykedett hátha mégis!!!! Most jelenleg ott tart az ügy, hogy tartoznak egy fél és egy teljes havi fizetéssel ......mert a szolgálatvezető közölte felmondták a munkát a megrendelők ,így már ismét nincs munkája ,természetesen pénze sem és a papírjai sincsenek,csak a hitegetés ,hogy megkapja!  Hova fordulhatunk?????......... természetesen sehova !!!

Az Önök lapjában olvasott blogból egyértelmű,hogy nincs jogi lehetőség mert bizonyítani szinte semmit nem lehet, a cég eltűnik a süllyesztőben vagy nem is létezett! Ez a MAI MAGYAR VALÓSÁG !!!!!! Kilátástalan minden ! Lassan de biztosan éhenhal  az ember ha nincs a háta mögött valaki aki eltartja jelen pillanatban az anyja aki nyugdíjas, de sajna  a nyugdíj  nem elég két fő részére!!!!!!!!  Tisztelettel  Bj.né