A vásárlók előttt alázzák az alkalmazottakat

Ha Magyarország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerláncának dolgozója vagy  akkor vedd meg a lejárós szar dolgokat és dolgoz ingyen! Hol van annak a határa, hogy mit tehet meg a munkáltató az alkalmazottjával szemben.



Micsoda jelenség az, hogy a főnök kiabál mit egy idegbeteg kint a boltban (eladótérben) beosztottakkal? EZ is Magyarország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca.

Milyen alapon teheti meg az alkalmazott felettese, akár esetleg hibázott az alkalmazott akár nem, üvölt vele, mint egy idegbeteg nem normális lény, trágár szavakat használva.Ez is Magyarország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca.


Munkaidő után milyen alapon rendelkezik a dolgozó szabad idejével,mondván nincs kész a munkája amikor 1 ember! végez munkát..pénztáros ,árufeltöltő,áruátvevő,csemegés, zöldséges stb...de nincs kész a munkája értitek nevetséges.  úgy, hogy nem fizet az eltöltött időre.
Ez még mindig a szabolcsi Magyarország egyik legnagyobb lefedettséggel rendelkező hazai élelmiszerlánca. (Az artikulátlanul rendszeresen, ok nélkül üvöltő, káromkodó) vezetőnek (habzószájú) miért is nem kell részt venni viselkedési tanfolyamon vajon? Pedig ráférne ...

overview.png
Honnan veszi a bátorságot ahhoz a vezető, hogy a naponta ledolgozott, nem fizetett,
½ órás, ebéd-pihenő időt nem engedi eltölteni,mert kevesen vagyunk és nincs rá idő  az alatt is munkára kényszeríti a dolgozót. (Napi fél óra ingyen munka, éves szinten, több mint száz óra)Nem számolva a reggeli 5,30tol nyitásig eltett időt valamint zárastól eltel időt mert úgy írjuk a be magunkat érdekes ezt nem ellenőrzik pedig lenne csodálkozás ha köztes időben ellenőriznék a országban a bolti dolgozókat mert nem annyit dolgoznak mint ami könyvelve van... Ezt persze se a munka ügyesek sem a NAV vagy bár kit nem érdekel!! (bár ha jöttek ellenőrizni máshonnan azt előre tudtuk )

 


Miért nincs kötelezve szigorúan a munkáltató, hogy az alkalmazottja részére kiadja a fenti időt? és teheti meg ezt éveken keresztül több száz emberel? azt hogy úgy írja be magát ahogy ők akarják direkt ilyen gyenge a rendszer de persze a főnökök azok zsírosodnak....gazdagodnak!!
Hol van a fizikai kizsigerelés határa?

 


Meddig stresszezheti, boríthatja ki a munkáltató a dolgozóját?
Miért nincs meghatározva egy üzlet nagyságához, árukészletéhez, forgalmához, stb-i
az optimális létszám, amivel a boltot üzemeltetni lehet?


Ha a dolgozó bár mivel kapcsolatosan bér, munkaidő, túlóra, kérdést tesz fel, válasz
„el lehet menni, senki nem köteles itt dolgozni”

Én egyszerűen vérlázítónak és aljasságnak tartom, hogy felnőtt, tisztességes dolgozó emberekkel, akiket az erejükön felül dolgoztatnak a fentieket meg lehet tenni, ki lehet zsigerelni erejüket fillérekért.

Üdv: egy eladó