Úgy beszéltek velem, mint a kutyával

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!

 

Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Sziasztok!

 

2010. január 5 - én kezdtem el dolgozni egy német illetőségű cégnél, eleinte nem volt gond, de aztán hogy másik munkára tettek, elkezdődtek a problémák. Ha valami nem volt jó azonnal nekem hozták vissza és mint a kutyával úgy beszéltek, (mondj fel és húzz a faszba, javítsd ki amit elbasztál bazd meg stb), sokszor olyat vágtak oda amit nem is láttam.

angry-dog.jpg

Később már gúnyos, megalázó megjegyzéseket tettek rám, olyanokat hogy fogyatékos meg buzi meg hogy azt hittem hogy itt csak emberek dolgoznak. Volt hogy valamit cserélni kellett, olyankor    a levegőcsővel az arcomba fújtak, ha segítséget kértem,  lekezelő hangon gúnyosan közölték, hogy nem érnek rá vagy nincs csináljam meg azért vagyok ha én ezen felkaptam a vizet, akkor az volt hogy mit képzelek magamról meg hogy csak viccelnek velem. Sokszor hazudoztak rólam és kibeszéltek a hátam mögött.

 

Amikor egy pillanatra megálltam egyből nekem támadtak hogy nem csinálok semmit, miközben ők szétdolgozzák magukat, (hadd mondjam el hogy olyanok beszéltek pont akik a legtöbbet lustálkodtak).

 

A.

 

1.png

 

Első lépés a munka világába!