Lelki terror a posta raktárában

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

 

Tisztelt Szerkesztők!

Én egy Postai raktárban dolgoztam pár évig Pesten. A Közvetlen Főnökasszony szörnyű a kis kedvenceivel együtt, akik minden nap bejártak hozzá jelenteni az irodába. Ez a Kis bejelentős Kis kollektíva 2-3 személyből állt, ők voltak, akit terrorizáltak Mindenkit. Az újakat, akik csak pár hónapig voltak, a halkabb szavú kollégákat porig alázták.

A megalázó stílussal beszólogatásokkal Ilyen szerencsétlen vagy olyan nyomorék vagy buta degenerált vagy menjél a mozgássérültekhez dolgozni hasonló beszólásokkal. Persze minden munkafolyamatba beleszólt és ócsároltak, ha jól dolgoztál, ha nem, ugyanez a 2-3 ember. És a kis főnökasszony is, aki házas lévén gyereket szült egy másik raktárban lévő Úriembernek, aki meg nős ember. Persze a teljes ebédidőt sem kaptuk meg, csak a házi kedvencek, akik fél óránként eltűntek rengeteg időre.

A drága kolléganő nem akarta átvenni az anyagot munkaidőben, mert kint várta a szerelme és duzzogva nem akart dolgozni. Vagy eltűntek kávé szünetben fél órára, miközben megállt az egész munkafolyamat, mert valakire épp mindig várni kellett, aki a másik raktárban beszélgetett és elfelejtett visszajönni. Az egyik kollégát hónapokon át zaklatták, alátettek, hazudoztak róla kitalált történetekkel, amíg le nem robbant hónapokra. Ezt sok mindenkivel megtették, csak nem mert senki szólni, mert nagyobbat kapott volna.

n_18733_1.jpg

Betegállományba nem szabadott menni, mert kicsinálták utána lelkileg az embert, hogy hogy mert hiányozni egy hétig. Persze az irodában levő kollégákról, akik egész nap facebookoztak meg kártyáztak, ne is beszéljünk. Volt olyan kolléga, aki fél óránként szükségét látta elindulni az összes raktárba beszélgetni, mert épp unatkozott, vagy nem volt kedve dolgozni, majd a többiek megoldják, aztán nap végén ordított, hogy nincs kész a papírjaival.

A mindennapos üvöltésekről és megalázásokról nem is beszélve, az ebéd és kávé megvonás, ha valaki véletlen elrontott valamit. Nekünk Már Fél 7-kor kezdődött a Munka Más raktárba jó, ha 8-ra beértek a csókosok. És ez hazafelére is igaz volt csak akkor indulhattunk el, mikor már üres volt az épület és mindenki elment. Persze a kedvencek később jöhettek és mehettek el.

Volt, aki még nyugdíj előtt kilépett, mert tönkrement idegileg és fóbiái és különféle betegségei lettek, évekig ki bejárt a kórházakba, még a kilépés után is. persze erről a nagyfőnökségnek fogalma sem volt, mert mindenkinek hallgatnia kellett, mert kirúgták volna és ez pár ember miatt, mert hatalmat adtak nekik.

Volt ,akit raktárból raktárba dobáltak, mert épp nem volt szimpatikus senkinek, vagy kicsinálták a többiek, vagy el nem jött, mint én.

Tisztelettel L. M.

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!