Miért szórakoznak az időmmel és az energiámmal?

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Üdv,
Nem tudom illik-e bármilyen témába a levelem, de gondoltam megosztom. Ha megosztásra kerülök, akkor a nevemet és az e-mail címemet légyszi ne tegyétek közzé. Köszi.
Nem is olyan régen jelentkeztem Európa legnagyobb kádkészítő cégéhez, mint senior programozó. Küldtek egy elég erős feladatot. Maga a tesztfeladat nem volt nehéz, de bonyolult volt és rendkívül rövid határidőt kaptam rá. Adott pénteken kellett volna megkapnom a feladatot, de valamit elrontottak szerintem, így hétfőn 17 órakor kaptam meg és másnap reggel 8-ra készen kellett lennem vele. MVC szemlélettel kellett pár oldalt létrehozni, amihez először kell egy MVC keret... Gondolom saját kellett, így kreáltam gyorsan egyet és abban készítettem el a feladatot.
Nyomtam éjfélig, majd másnap keltem 5-kor, hogy munka előtt befejezzem 8-ig. Készen lettem vele.
508417878.jpg
Behívtak, megvolt az interjú, minden oké volt. Dabasi munkavégzéssel. Nekem ez nem volt gond. Mondták, hogy 2 héten belül jeleznek. 2 nap múlva hívtak, hogy velem akarnak dolgozni küldenek egy ajánlatot (???).
Olyan komolytalan és nevetséges ajánlatot küldtek, hogy azt hittem elnéztek valamit. Az igényem felét írták az ajánlatra... :) Nem akartam elhinni. Azt mondták gondolkodjak rajta pár napot... azonnal telefonáltam és mondtam, hogy ez meg mi...
Pár nap elteltével jeleztek, hogy nem tudnak többet adni.
Kérdem én, minek hívnak be? Ez kicsit erős lesz, de BMW kell trabant áráért? Miért nem írják oda a hirdetésükbe, hogy mi az ajánlatuk, ha már van ilyen? El sem küldtem volna a cv-t. Miért szórakoznak az időmmel és az energiámmal?
Száz szónak is egy a vége, picit félrediagnosztizáltam őket. Egy hihetetlen komolytalan cégnek tartom. Legyen tanulságos programozótársaim részére. Seniort szeretnének egy junior béréért.
Felhívott a fő HR-es, hogy elnézést, ha megsértettük stb. Van, aki olcsóbban is elvállalja... Meg a cégben ez a bérlimit a programozóknak (szegények, ha tudnák, hogy mennyivel többet ér most a szakmájuk). Szóval ezzel az érvrendszerrel szeretett volna meggyőzni és megnyugtatni az ember.
Kádat is kapok olcsóbban, mint Náluk...
Köszönöm, T.