Verőlegények kényszerítettek a kilépő papírok aláírására

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Mt!

V. Csaba vagyok Budapestről. Szeretnék tanácsot kérni jómagam, valamint 8 munkatársam nevében. Röviden a történet a következő. Óbudán egy vendéglátó egység alkalmazottjai voltunk 2017.10.16.-ig Jómagam konyhafőnöki pozíciót töltöttem be és 5 kollégám dolgozott velem a konyhán. Az étterem üzemeltetője 6 hónapon keresztül ígérte a dolgozók bejelentését. Volt, akinek sikerült kicsikarnia, hogy bejelentsék, de többségünk feketén dolgozott.

Én megelégeltem a dolgot és felmondtam. Pár napon belül kollektív mindenki más is felmondott. Az anyagi elszámolás napján 2017.10.16.--án a tulaj 3 verőlegény segítségével (kamerafelvételek és szemtanúk is vannak ) erőszakkal aláíratta a kilépőpapírjaimat, majd közölte, hogy ami a konyhán van és én úgy gondolom, hogy az enyém, az mától az övé( kb 300 ezer forintért maradtak ott késeim és egyéb eszközeim.

bouncer-generic-pic-rex-1712733-387886.jpg

A többi dolgozó privát eszközei is (kb 200 ezer forintot tesznek még ki ) Fizetéseket a mai napig nem kaptuk meg. A mai napon megteszem a feljelentést a rendőrségen az erőszak és a magántulajdon elkobzása ügyében.

Arra lennék kíváncsi, hogy milyen szervvel vegyük fel a kapcsolatot a fizetések és bejelentések ügyében.

Köszönöm szépen!

Üdvözlettel

V. Csaba.

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!