Egy elhasznált zsebkendőnek érzem magam

Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre

Tisztelt Címzett!

A helyzetem a következő. 2002-2010-ig egy laborban dolgoztam, majd 2017. februárban a gyerekek után visszamentem dolgozni. Közben a főnökasszonyom elvált és heti szinten lelkileg bánt. Keresi a hibákat, amik sokszor már kreált dolgok, csakhogy belém kössön.

 "Egész nap ezt csináltad?" kijelentéseitől már rosszul vagyok, mikor maxon dolgozom és nem veszi észre, hogy igyekszem. Nem akarok hibázni, mert látom ez egy újabb csapda, maradok a tempómnál. Már jeleztem a viselkedését a felsőbb vezetőség felé, de ők homokba dugják a fejüket. Nem én lennék az első akit terrorizál, mert már két elődömet is kicsinálta.

angry-boss-1024x767.jpg

Már vannak jelek, hogy nem bírom tovább lelkileg, néha ha megjelenik ráncolt homlokkal pánikszerű érzés fog el. Papíron 18 éve dolgozom itt. Míg nem voltak gyerekeim hajtottam a cégnek, ha kellett túlóráztam, két évet egy másik laborba is bedolgoztam, mert kevés volt ott az ember.

Most egy elhasznált zsebkendőnek érzem magam. Ha kilépek gondolom még végkielégítés sem jár. Ki tudok úgy lépni, hogy legalább a felmondási időt ne kelljen ledolgozni?

Segítő válaszukat köszönettel!

Hirdess a Munkahelyi Terror blogon és 1 HÓNAPOT AJÁNDÉKBA ADUNK. A részletekért KATTINTS!